INVENȚIA GENIALĂ care se adresează tuturor femeilor! A apărut GEANTA care SE ÎNCHIDE SINGURĂ dacă DEPĂȘEȘTI bugetul de cumpărături (FOTO și VIDEO)

INVENȚIA GENIALĂ care se adresează tuturor femeilor! A apărut GEANTA care SE ÎNCHIDE SINGURĂ dacă DEPĂȘEȘTI bugetul de cumpărături (FOTO și VIDEO)

Dacă și tu te numeri printre persoanele care nu pot rezista tentației de a cheltui peste măsură, cu siguranță, ai nevoie de… ajutor. Nu, nu! Nu te trimitem la psiholog, ci îți arătăm doar invenția care te-ar putea scoate din impas (dacă te găsești în vreunul :)).

Este vorba despre geanta care vibrează, luminează și chiar se blochează atunci când vrei să scoți portofelul pentru a cumpăra ceva ce îți depășește bugetul. Denumită iBag 2, geanta este un accesoriu inteligent care îți reamintește care este scopul principal atunci când ești într-un magazin. În cazul în care posesorul ei întinde mâna către portofel și și-a depășit deja bugetul, geanta programabilă vibrează, luminează și chiar se auto-încuie.

Sistemul se bazează pe o tehnologie modernă și include microprocesorul Arduino Uno, un comutator computerizat, un sistem de vibrație, Bluetooth, GPS și becuri LED. Geanta poate fi folosită și pentru încărcarea dispozitivelor mobile și este dotată în plus cu un dispozitiv ce se activează în cazul în care este furată.

Accesoriul a fost inventat de o echipă de cercetători de la Colmac Robotics Ltd, din Dublin, iar creatoarea de modă Geova Rodriguez din New York a fost cea care a conceput designul.

Potrivit Finder.com, specialiștii lucrează acum la un mod similar dedicat… bărbaților.

 

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.