Invenția REVOLUȚIONARĂ a unui arădean le poate SCHIMBA VIAȚA șoferilor (VIDEO)

Invenția REVOLUȚIONARĂ a unui arădean le poate SCHIMBA VIAȚA șoferilor (VIDEO)

Ioan Sidor este un chimist arădean care a devenit cunoscut după ce a vorbit la o emisiune TV despre invenția sa, în urmă cu mai mulți ani.

Chiar dacă acum este pensionat, acesta este încă foarte pasionat de cercetare și are opt invenții brevetate.

Una din cele mai impresionante și cele mai celebre este „mașina care merge cu apă”.

Sidor a reușit, după o lună de calcule și experimente, să creeze un sistem prin care autoturismul său să poată circula 600 de kilometri cu 1,5 litri de motorină, restul fiind… apă. Evident că acest lucru înseamnă o economie foarte mare pentru șoferi, care plătesc sute, chiar mii de lei pe carburanți.

Deși mulți s-au îndoit de această realizare, arădeanul a explicat și a și demonstrat cum o mașină poate să meargă cu apă, după cum puteți vedea în videoclipul de mai jos:

Am auzit despre celebrul Sidor la o emisiune TV. Celebrul chimist roman….cu toate ca acuma e tamplar, a facut masina sa functioneze cu apa. M-am.bucurat sa-l intalnesc astazi. Sunt profund uimit. Va rog sa vizionati acest clip si sa-l distribuiti ….merita! Eu am o masina care consuma intre 4 si 5 litri diesel la 100 km. Omu a zis ca pe cateva sute de lei o poate face sa se deplaseze cu 2 litri 1000 km

Publicată de Teofil Ferciug pe Sâmbătă, 18 August 2018

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.