Ioan Cristina, despre reprezentanţii PSD: Aceiaşi comunişti travestiţi ca şi în anii ’90

Ioan Cristina, despre reprezentanţii PSD: Aceiaşi comunişti travestiţi ca şi în anii ’90

Senatorul liberal Ioan Cristina a declarat despre repezentanţii PSD că sunt aceiaşi comunişti travestiţi ca şi în anii ’90.

Reacţia senatorului arădean vine după afirmaţiile liderilor social-democraţi că sunt ţinta unor asasinate sau că la manifestanţii anti-PSD au fost găsite pliculeţe cu droguri.

„Ne aducem cu toţii aminte de episoadele triste din 1990 când despre tinerii din Piaţa Universităţii, care protestau împotriva FSN, împotriva comuniştilor travestiţi, se spunea că sunt drogaţi şi golani. Acum, PSD, care provine din FSN, care la rândul lui provine din PCR, vine cu aceeaşi placă uzată, spunând că în urma manifestaţiilor anti-PSD au fost găsite pe jos pliculeţe cu droguri. Cu alte cuvinte, cei de la PSD sunt aceiași comuniști travestiți din anii ’90. Sigur, mult mai bogați, mult mai hoți, că pe vremea aia nu se putea fura chiar așa. Deci ăștia sunt comuniști travestiți, mai hoți, mai prost pregătiți, cu școală puțină, care mint cu nerușinare. Exact ca în anii ’90, când FSN-iștii spuneau că manifestanţii din Piața Universității sunt drogați, în condițiile în care nici nu erau droguri pe piață la vremea respectivă”, a declarat senatorul arădean.

Ioan Cristina consideră ridicole şi afirmaţiile lui Liviu Dragnea potrivit cărora acesta ar fi fost ţinta unui asasinat. „Păi cum? Când ai Poliția, ai «Doi și-un sfert», ai Jandarmeria, ai toate forțele de ordine în jurul tău, când oriunde te duci ai cordoane de jandarmi cu garduri, ai cordoane de polițiști, sute de jandarmi și de polițiști în jurul tău, de frica oamenilor de care ar trebui în mod normal să îți pese… tu să spui că ești ținta unui asasinat? E noaptea minții”, a conchis senatorul Ioan Cristina.

  1. mare politician care esti tu, ne dai niste raspunsuri la treaba buna pe care ati facut-o in Arad?
    poate ne spui si noua de ce aradul plateste cel mai mare impozit? de ce sa facut linie de tramvai degeaba pana in zona industriala? de ce sa facut trotuar pavat pe camp(campul linisti)? de ce marea voastra centura trece prin mijlocul cartierului Gai? de ce sa dublat pretul biletelor de tramvai? de ce sa dublat pretul intrare obor? de ce se scumpeste apa anual? de ce gunoiul e mai scump la retim? de ce va ocupati cu organizarea de concerte? toate sus enumerate tin de administratia locala(Falca si compania PNL), in afara de demolat stadioane ce ati facut? ati construit inapoi ce ati demolat(stadioane)? cate stadioane ati construit?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.