Ioan Cristina, despre România fără PSD: „Nu ar mai exista noțiunea de baron local”

Ioan Cristina, despre România fără PSD: „Nu ar mai exista noțiunea de baron local”

Senatorul liberal Ioan Cristina le propune arădenilor, dar nu numai, un exerciţiu de imaginaţie: Cum ar fi România fără PSD.

„Fără PSD la putere, desigur. Ceea ce s-a şi întâmplat, dar trebuie să avem grijă ca acest partid să nu mai ajungă la guvernare, pentru că fără PSD nu am avea legi care să favorizeze infractorii, demonstrațiile pașnice nu s-ar încheia cu bătăi și oameni gazați şi nu am mai avea politicieni care să gafeze în fața oaspeților din străinătate. De asemenea, nu ar mai fi promovate incompetența și lipsa de cultură în societate. Şi probabil, cu mici excepţii, nu ar mai exista noțiunea de baron local”, a declarat senatorul arădean.

Potrivit lui Ioan Cristina, fără PSD bugetul naţional nu s-ar mai realiza în funcție de dorințele unui lider de partid, ci punând pe primul loc interesele de dezvoltare ale țării. „Cetățeanul ar fi în prim-planul preocupărilor statului. Instituțiile statului ar funcționa eficient pentru oameni, nu pentru activul de partid iar educația ar redeveni un pilon esențial în societate”, a spus senatorul liberal.

Ioan Cristina se află zilele acestea în teritoriu unde se dovedeşte foarte activ în campania de susţinere a preşedintelui Klaus Iohannis pentru un nou mandat la Cotroceni.

  1. Un aradean get-beget 20 noiembrie, 2019, 2:01 pm

    Cetatenii sunt iritati de abuzurile PNL ARAD!
    RUSINE!SPER CA CEI DIN BUCURESTI SA SE SESIZEZE PRIVIND ABUZURILE DIN ARAD,ANGAJARILE NESIMTITE ALE CELOR DIN PNL,NUMIRILE IN FUNCTII!
    PNL=PSD

    Raspunde
  2. oare cat poti sa fii de nesimtit ?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.