Ioan Cristina: „Îl susțin pe Iustin Cionca și voi fi alături de el în campania electorală”

Ioan Cristina: „Îl susțin pe Iustin Cionca și voi fi alături de el în campania electorală”

Co-președintele PNL Arad, Ioan Cristina, a declarat că atmosfera din cadrul organizației este una foarte bună și că întreaga organizație este unită. Acesta a dorit să risipească zvonurile publice negative și a explicat că îl va susține pe Iustin Cionca în candidatura la Consiliul Județean Arad, dar și pe ceilalți candidați liberali pentru alegerile locale din acest an.

„Vreau să dau un mesaj de unitate a filialei și să mă refer la evenimentul foarte reușit pe care l-am avut sâmbătă, atunci când au fost prezentați candidații PNL la primăriile din județul Arad și la președinția Consiliului Județean. Un eveniment la care au participat peste o mie de liberali, având și o prezență reprezentativă din conducerea centrală a partidului, fiind prezenți domnul co-președinte Vasile Blaga, domnul secretar general Ilie Bolojan, domnul prim-vicepreședinte Ludovic Orban. Din păcate, doamna co-președinte Alina Gorghiu n-a putut fi prezentă, fiind plecată în Statele Unite ale Americii” , a declarat Ioan Cristina.

„Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au fost implicați în organizarea acestui eveniment care, cred eu, marchează neoficial startul campaniei electorale. Mă bucur că am reușit să desemnăm atât de mulți candidați și cred că în cel mai scurt timp îi vom lansa și pe ceilalți, în cazul cărora în momentul de față se fac anumite măsurători specifice. Mă bucur că am reușit, după o lungă dezbatere și după un vot strâns, să desemnăm candidatul nostru pentru președinția Consiliului Județean, fiind vorba despre domnul Iustin Cionca. Vreau să reiterez mesajul transmis sâmbătă, mai exact că îl susțin pe domnul Cionca și voi fi alături de el în campania electorală și de candidații noștri de pe lista pentru CJ. Vă asigur că în acest moment atmosfera în partid este una liniștită și suntem uniți și sunt sigur că vom obține cele mai bune rezultate din țară, pentru că vom câștiga și Primăria Municipiului Arad, Consiliul Județean, dar și cât mi multe primării din județ”, a mai adăugat co-președintele PNL Arad, Ioan Cristina.

 1. Si o sa tai impreuna cu el pensiile si salariile nu-i asa? Rusine!

  Raspunde
 2. Penibil si ipocrit acest personaj zis Neluta Cristina , a incercat sa isi incordeze muschii flasci de politician de tip parazit , Falcao i-a demonsrat cine e jupanul -faraon in pnl-ul pedelizat iar acum incearca disperat sa reintre in gratiile acestuia ! Apropo…salutari de la Orban Ludovic….fostul tau prieten!!!

  Raspunde
 3. Din pacate ai ramas doar o sluga pentru falca….. asta este fiecare face ce poate….te astept la vot

  Raspunde
 4. S-a redeschis perla muresului.Du-te mai bine acolo.

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.