Ioan Gligor (PSD): „Răzvan Cadar, finul lui Bîlcea, se urcă pe tronul Claudiei Boghicevici”

Ioan Gligor (PSD): „Răzvan Cadar, finul lui Bîlcea, se urcă pe tronul Claudiei Boghicevici”

Consilierul județean social-democrat, Ioan Gligor, susține că „cea mai coruptă filială PNL din ţară îşi destinde din nou tentaculele şi adaugă la silueta monstruoasă existentă un nou apendice în persoana lui Răzvan Cadar.”

Unul dintre cei mai anonimi consilieri judeţeni devine peste noapte vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad, fotoliu rămas vacant prin plecarea Claudiei Boghicevici la Curtea de Conturi, spune Gligor.

„Despre Cadar nu se pot spune multe lucruri, pentru că, precum majoritatea colegilor săi de echipă, nu a făcut chiar nimic pozitiv ca şi consilier, în afară de a ridica mâna la vot, ca o marionetă, la ordinul partidului. Păpuşarii, Marinel Cionca şi Sergiu Bîlcea, îşi recompensează în schimb trompetele, sector unde viitorul uns s-a remarcat prin ode la adresa conducerii şi atacuri mizerabile împotriva parlamentarilor social-democraţi de Arad. Pentru că probabil arădenii nu ştiu, Cadar este şi finul lui Bîlcea, fapt care justifică oarecum alegerea făcută, cunoscând sistemul nemeritocratic de promovare din sânul PNL Arad. Ce mai, cumetrie în toată regula, pentru că alte aspecte legate de şpăgile şi ilegalităţile comise, de unul sau altul din lanţul menţionat trebuie să le constate şi să le sancţioneze DNA şi celelalte instituţii abilitate. Un lucru ştim însă sigur, cu sau fără această ultimă adiţie judeţul rămâne în continuare prost administrat iar cetăţenii gem după 15 ani de incompetenţă şi necinste liberală”, spune consilierul judeţean al PSD Arad, Ioan Gligor.

Loading...
 1. BULANGIULE VREI TU.

  Raspunde
 2. PSD este cel mai corupt partid politic din ROMANIA !

  Raspunde
 3. PSD . voi nu stiti decat sa furati

  Raspunde
 4. Spune tu gligor ce ai facut bun si util pt comuna ta natală. Nesimtitule

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.