Iohannis a dat ÎNCĂ O LOVITURĂ la Arad. Cu ce i-a CUCERIT pe arădeni!

Iohannis a dat ÎNCĂ O LOVITURĂ la Arad. Cu ce i-a CUCERIT pe arădeni!

După ce a câştigat alegerile prezidenţiale la Arad, cu peste 65%, Klaus Iohannis a mai dat o lovitură în cel mai vestic judeţ al ţării.

Astfel, cartea acestuia „Pas cu pas” s-a vândut până la epuizarea stocurilor în mai multe librării din Arad. A trecut „ca pâinea caldă”, dar numai după ce Klaus Iohannis a câştigat alegerile prezidenţiale iar lansarea cărţii la Târgul Internaţional Gaudeamus de la Romexpo a fost prezentată de televiziuni.

Cărtureşti: De la câteva bucăţi, la sute de exemplare vândute
La Cărtureşti, cartea s-a vândut şi se mai vinde încă, sute de exemplare ajungând deja în bibliotecile arădenilor. Fata de la casă ne-a spus însă că numai după alegeri: „Înainte, cred că am vândut doar câteva exemplare. După alegeri şi după ce au prezentat lansarea la televizor, a început să fie vândută foarte bine”.
PascupasÎn prezent, este cea mai bine vândută carte din librărie. „Cel puţin, la categoria ei”, ne asigură Alina Dobrei.

Corina: Succesul, asigurat de snobism
Şi la librăria Corina cartea e „pe val”. Dar numai după câştigarea alegerilor de către Klaus Iohannis. „Arădenii sunt snobi. Înainte de alegeri cred că am vândut două bucăţi. După alegeri şi după ce au văzut la televizor lansarea, am epuizat vechiul stoc. Suna lumea să întrebe dacă mai avem cartea. Am mai comandat un stoc şi am mai vândut 200 de bucăţi”, a declarat Corina Moldovan, managerul librăriei.

Alexandria: Vânzările au crescut după alegeri
La Alexandria, succesul fulminant al cărţii a fost asigurat tot de câştigarea alegerilor de către autor. „Am vândut şi înainte, dar vânzările au crescut foarte mult după câştigarea alegerilor”, a declarat Valentin Cioba.

Diverta: Stocul, epuizat în mod repetat
Sute de exemplare şi stocuri epuizate repetat! S-a întâmplat la Diverta, unde tot succesul în alegeri şi lansarea de la Romexpo au transformat „Pas cu pas” în cea mai vândută carte din librărie. „Înainte de alegeri s-a vândut foarte puţin. După alegeri şi după lansarea de la televizor se vinde foarte bine. Am epuizat stocul de câteva ori. Tocmai am primit alte 30 de bucăţi şi sunt convinsă că se vor vinde şi astea. Am vândut până acum sute de bucăţi”, a declarat Laura Tripaş.

Cartea „Pas cu pas”, a preşedintelui ales Klaus Iohannis, a fost prezentată cititorilor noştri de corespondenta noastră Dani Rockhoff. Citeşte articolul:

Dezbrăcat în pijama – despre autobiografia lui Klaus Iohannis, Pas cu pas

 

  1. Uraaa multimea înnebunită se calca in picioare sa cumpere cartea, pentru ca din discursuri si interviuri nu intelege nimic..GRETOS!!!!

    Raspunde
  2. http://www.truyenhinh.org/?title=ALIN+VACEAN+IN+RAZBOI+CU+PRESA+LOCALA.mpg&a=detail&id=KHHBK4R-57Q

    Orlando, ar trebui sa revezi acest filmulet si, impreuna cu toti colegii tai din mass-media, sa va solidarizati iarasi si sa cereti cu o voce comuna, la fel de vehement, ceea ce, pe buna dreptate, cereati si atunci. Motivele nu are rost sa le enumar, le cunoasteti foarte bine. E grav ce se intampla, iar maine s-ar putea sa fie prea tarziu pentru o institutie ce a ajuns, din pacate, bataia de joc a unora.

    Raspunde
  3. Venituri suplimentare de minim 300 dolari pe luna de munca pe calculator la domiciliu 10-50 minute pe zi .Cei interesati Trimite INFO la adresa de e-mail cotovanu.mihaela@Yahoo ..

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.