Iohannis a făcut un ANUNŢ SURPRIZĂ care a MIŞCAT o ţară întreagă!

Iohannis a făcut un ANUNŢ SURPRIZĂ care a MIŞCAT o ţară întreagă!

Klaus Iohannis a reuşit, din nou, să-i sensibilizeze pe români.

Aflat în vacanţă alături de soţia sa în Statele Unite ale Americii, Klaus Iohannis a dat curs unei invitaţii venite din vestul ţării.

Acesta a promis, într-o postare pe Facebook, că va participa, în data de 16 decembrie, la Timişoara, la evenimentele prilejuite de împlinirea a 25 de ani de la Revoluţia din 1989.

„Așa cum am promis, pe 16 decembrie voi lua parte la Timișoara, la ceremoniile dedicate împlinirii a 25 de ani de la Revoluția din 1989. Nu e simbol mai puternic și nici dată mai intensă: pe 16 decembrie aș vrea să fim cât mai mulți acolo și să ne amintim de eroii noștri de la Timișoara și de faptul că anul acesta se împlinește un sfert de veac de când ei nu mai sunt. Vreau ca acest moment să fie un legământ că tot ceea ce am câștigat în decembrie 1989 nu vom pierde niciodată!”, a spus Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis este aşteptat zilele acestea să se întoarcă din vacanţa pe care a petrecut-o în SUA.

      • Pai a mai fost pana acum???? Totul e pt imaginea lui,nimic original daca participa fără spppisti si fără anunturi sforaitoare era ceva,asa…..

        Raspunde
        • hahahahahah anonimus care nu esti in stare sa faci ceva pentru tara asta,in afara faptului ca stai si razi tamp

          Raspunde
        • În plus…de câte ori s-au mai împlinit 25 de ani de la revoluţie? Idioţi…plus, da…rolul lui e şi să faca astfel de lucruri!

          Raspunde
        • Anonymous esti tampit???(ma refer la intrebarea: „de cate ori s-au mai implinit 25 de ani de la revolutie?” wtf :O???iti zic eu..NICIODATA,doar anul asta se implinesc 25 de ani,anul trecut au fost 24 si la anul vor fi 26,iar referit la faptul ca Iohannis nu a mers niciodata pana acum,nu avea de ce sa mearga la Timisoara in calitate de primar al Sibiului,eu ma intreb voi astia care va dati rotunzi prin comentarii,conectati si creierul cand scrieti ceva?????

          Raspunde
  1. Dacă făcea nu bun dacă nu face iară nu bun cum da cu voi nu da bine

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.