Ion Stan: Ipocrizia înfundă România

Ion Stan: Ipocrizia înfundă România

Graba cu care marile partide politice sunt dispuse să stea la dezbateri pe tema aşa zisului proiect pentru România, lansat de către Gabriel Oprea şi UNPR, arată dimensiune reală a ipocriziei clasei politice româneşti, afirmă vicepreşedintele Partidului Noua Republică, Ion Stan.

„Foştii PDL-isto-băsişti, actuali liberali, îl linguşesc pe cel pe care tăticul lor l-a numit şeful mafiei personale a lui Adrian Năstase, iar PSD-iştii par a se supune total fostului slugoi al lui Traian Băsescu. Şi unii şi alţii fac acest exerciţiu de umilinţă doar pentru că Oprea este văzut ca unealtă a preşedintelui Klaus Iohannis şi partener al Codruţei Kovesi, acţionând, Vezi, Doamne, în slujba interesului naţional. Toţi vor să se „lipească” de interesul naţional, pentru că dă bine şi, poate, cu ajutorul lui Oprea şi Iohannis vor scăpa teferi din vânzoleala pornită de către DNA şi justiţie”, spune Stan.

„Oprea are tupeul să fluture o coală A4 pe care a scris vreo cinci rânduri şi să o prezinte ca proiect de ţară. Cam ce ar putea să cuprindă un proiect făcut de Gabriel Oprea? Schimbarea clasei politice corupte? Cu cine, poate, cu UNPR, un partid alcătuit din traseişti politici, ameninţaţi cu puşcăria ? Sau, poate că Oprea promite tuturor politicienilor corupţi că nimeni nu se va atinge de averile pe care le-au furat, ci vor beneficia de ele, în arest la domiciliu, iar după ce îşi vor ispăşi pedeapsa le vor putea lăsa moştenire. Cît timp trebuie să mai treacă pentru ca în România oamenii, societatea, să se vindece de acest flagel al corupţiei al hoţiei ? Încă 25 de ani ? Cine îşi asumă responsabilitatea trecutului ? Cine are un proiect pe termen lung pentru a reduce sau eradica total acest flagel? În niciun caz Gabriel Oprea”, conchide Ion Stan.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.