Ion Stan : „Trâmbiţaşii interesului naţional sunt de fapt duşmanii acestuia”

Ion Stan : „Trâmbiţaşii interesului naţional sunt de fapt duşmanii acestuia”

Preşedintele PNR Arad, Ion Stan, îi acuză pe cei care propovăduiesc interesul naţional că, de fapt, fac tot posibiliul pentru distrugerea a tot ceea ce ţine de acesta, pentru a-şi apăra propriile interese.

„De 25 de ani, aceşti semizei stăpâni ai României şi românilor, au prostit poporul cu televizorul, cum se spunea într-un slogan de la revoluţie. Intoxicarea cu informaţii false şi promovarea unei non educaţii, prin intermediul televiziunilor, a ţintit exact calitatea de cetăţean, pentru a o distruge. Un popor intoxicat cu ştiri negative şi slab educat devine maşină de vot pentru cei care îl manipulează”, spune Ion Stan, care enumeră cele mai grave „îmbolnăviri” ale interesului naţional.

„Cum îţi permiţi să vorbeşti de siguranţa naţională, când, în 25 de ani, ai provocat 60.000 de morţi pe şoselele României, sabotând modernizarea infrastructurii? Sau, când jefuirea miliardelor destinate sistemului de sănătate face să moară cu zile, în spitale insalubre şi nedotate, fără personal suficient, mii de oameni? Despre ce siguranţă naţională îţi permiţi să vorbeşti,când ai provocat exodul a patru milioane de români, care au luat calea pribegiei, pentru a-şi căuta un loc de muncă plătit decent, fiindcă în România mureau de foame, cu familii cu tot ? Hoţia şi şmenuiala celor care vând ţara pe nimic, cedând suveranitatea statului, ce legătură ar putea avea avea cu siguranţa naţională,cu interesul naţional ?”, întreabă retoric Ion Stan.

„Acum, la comandă politică dinafară, încearcă să convingă poporul că interesul naţional impune să primim migranţi oricât de mulţi ni s-ar porunci, să-i întreţinem regeşte faţă de cum trăiesc românii care au muncit zeci de ani şi muncesc în continuare şi nu au bani de pâine şi de cheltuielile de întreţinere. Dacă reuşescu prin orbirea populaţiei, bine, dacă nu, să o facă pe orice cale, inclusiv prin aplicarea bocancului pe grumaz, pentru că altfel nu-şi ating interesul personal, de partid, de grup transpartidic, de mafie, la urma urmei, de a beneficia de protecţie totală”, mai spune liderul PNR Arad.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.