Ionel Bulbuc: „Ipocrizia deputatului PSD Todor nu rezolvă situația CET!”

Ionel Bulbuc: „Ipocrizia deputatului PSD Todor nu rezolvă situația CET!”

Consilierul liberal Ionel Bulbuc îi sugerează deputatului social-democrat Adrian Todor să vină cu propuneri pentru redresarea CET-ului.

„Domnul deputat PSD Todor s-a trezit din somnul parlamentar, amintindu-și că nu l-a atacat pe Falcă sau administrația locală în ultimul timp. Când faci o obsesie pentru cineva este destul de greu să te oprești din atacuri. Acest deputat trândav care nu are curajul să vorbească la tribuna Parlamentului mai mult de 30 secunde pe an, reușește să se ascundă după acuze scrise de alții și să atace modul în care administrația locală își face datoria și încearcă să salveze CET-ul pentru binele arădenilor”, afirmă consilierul Bulbuc.

„Pe vremea când era consilier local, domnul Todor a votat împrotriva tuturor soluțiilor propuse pentru redresarea CET-ului. După ce acesta și-a luat mandatul de deputat, a lăsat în locul său alți consilieri PSD care continuă să voteze împotriva proiectelor CET. Ba mai mult, aceștia nici măcar nu au bunul simț de a participa la ședințele de Consiliu Local, ce să mai voteze?! Îi reamintesc deputatului PSD Adrian Todor că guvernul său a eșuat din nou în sprijinirea Aradului privind subvenția la căldură pe anul 2017-2018, acordând o sumă infimă, obligând arădenii să scoată din buzunare 6 milioane lei, bani ce trebuiau să vină de la Guvernul PSD. Todor și colegii săi din PSD nu au făcut nici cel mai mic efort sau demers la București pentru ca Aradul să primească fonduri pentru CET. Vărcuș și consilierii PSD nu au fost în stare să voteze niciun proiect al municipalității pentru CET, însă toți au tupeul și ipocrizia să critice munca altcuiva! Domnilor din PSD, să vă vedem propunerile și rezultatele! Cu atacuri în mass-media nu se rezolvă situația de la CET”, mai adaugă consilierul local PNL Ionel Bulbuc (foto).

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.