Ionel Bulbuc (PNL): „PSD a reușit în decurs de șase zile să facă trei numiri politice pe funcții remunerate din banul public”

Ionel Bulbuc (PNL): „PSD a reușit în decurs de șase zile să facă trei numiri politice pe funcții remunerate din banul public”

Ionel Bulbuc, consilier liberal, este de părere că „cei de la PSD știu să aibă grijă de oamenii lor ca nici o altă organizație, de orice tip. Când vine vorba de numiri politice, urări tradiționale și funcții cadorisite, PSD este fruntaș. Dacă săptămâna trecută, doamna Stoenescu a primit cadou scaunul de inspector general școlar adjunct, iată că șeful său de filială, senatorul Mihai Fifor a primit astăzi, cu ocazia zilei sale de naștere, funcția de lider al grupului PSD din Senat. Așa onomastică să tot ai”.

Ionel Bulbuc a menționat faptul că nu numai Anca Stoenescu și Mihai Fifor au fost puși în funcții importante, ci și Beniamin Vărcuș ar urma să fie pus la conducerea Oficiului Județean de Poștă Arad.

ƒ„Unde mai pui că Beniamin Vărcuș este alegerea logică a PSD-ului pentru șefia Poștei Române, filiala Arad. Asta ne demonstrează că orice pizzer poate fi luat la Poștă. PSD, acest partid al promovării meritocrației, a reușit în decurs de șase zile să facă trei numiri politice pe funcții remunerate din banul public și totodată zero (0) investiții pentru întreg județul Arad în ultimele cinci luni de guvernare. Oricine ar spune că doar membrii PSD au beneficii de pe urma guvernului lor…ar avea dreptate. Oricine ar crede că PSD este preocupat doar de clientela lor politică…ar avea dreptate. Oricine ar fi deranjat de faptul că PSD nu face absolut nimic pentru Arad și pentru cei care i-au votat…ar fi perfect îndreptățit. Așteptăm cu nerăbdare și dezgust să vedem cine va fi următorul beneficiar din gașca PSD Arad care va primi un premiu de la conducerea partidului pentru muncă prestată în folosul propriu”, a declarat Ionel Bulbuc, consilier liberal.

  1. Ma prapaditule voi ati umplut toate societatile din subordinea primariei si ai cosiliului judetean cu membri de partid incompetenti.Ar trai si psdistii nu numai voi.

    Raspunde
  2. Trebuie sa ai ceva tupeu sa publici un astfel de articol,cunoscind meritocratia promovata de baronul rosu Falca,atit la nivel local cit si judetean(noroc ca la nivel national nu avem parte de ea,inca)

    Raspunde
  3. In privința pizerului ai dreptate, e total aiurea dar priveste in ograda ta si…..inclusiv tu ,n-ai ce cauta in cl, ca mulți alții…

    Raspunde
  4. Pinguinule nu cred ca voi PNL-istii (PDL-istii) sunteti in masura sa vorbiti de numiri politice. In Arad pana si femeile de servici in institutii sunt puse de PNL (PDL). Asa ca ciocu mic si plimba ursu

    Raspunde
  5. Mai „obiectivule” si la Gospodarirea comunala tot psd-ul pune directori? sau daca e vorba de finu’ doamnei Pistru atunci nu se pune.

    Raspunde
  6. Da’ tu cum ai ajuns la primărie, băi bulbucatule? Cumva pe merite profesionale? Sau prin servilism fălkist?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.