Ionel Bulbuc susţine că din banii arădenilor s-au asfaltat străzile din Craiova, Alexandria sau Brăila

Ionel Bulbuc susţine că din banii arădenilor s-au asfaltat străzile din Craiova, Alexandria sau Brăila

Ionel Bulbuc, consilier municipal liberal, consideră că „deputatul social-democrat Adrian Todor a avut zilele trecute o ieșire nervoasă pentru că în Arad se muncește”.

„Spre regretul deputatului, Primăria are rezultate și orașul continuă să se dezvolte, chiar dacă Guvernul PSD a pus Aradul pe lista neagră!”, afirmă Bulbuc.

„Deputatul Todor se răstește la primarul Aradului fiindcă Primăria va renova clădirea Colegiului Național «Elena Ghiba Birta»! Izbucnirile sale probabil vor continua, pentru că renovăm și multe alte clădiri în perioada următoare! Nu ne mai putem aștepta de la cei din PSD să fie partenerii administrației locale, după ce au dus Aradul pe ultimele locuri în țară la banii alocați din bugetul de stat. Ce ne surprinde, totuși, este că Todor nu a avut o ieșire nervoasă când Guvernul PSD a tăiat de la finanțare repararea tuturor străzilor din municipiul Arad propuse în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală. Atunci Todor s-a făcut că plouă, a tăcut, a acceptat ca din banii arădenilor să se asfalteze străzile în Craiova, Alexandria, Brăila, iar acum ni le dă ca exemplu”, a declarat Ionel Bulbuc.

Potrivit acestuia, la Arad se muncește, în ciuda tuturor piedicilor puse de PSD Primăriei și Consiliului Județean. „Oricât îi umple de furie pe pesediști, administrația locală PNL are rezultate apreciate de arădeni! Constatăm că odată ce criza din PSD se adâncește, ca la un semn, pesediștii din teritoriu răspund la comenzile lui Dragnea: au devenit agresivi, hotărâți să distragă atenția de la ruptura din PSD care a dus România în instabilitate. Todor, ca alții ca el, sunt portavocile unui partid care încearcă să pună căpăstru procurorilor anti-corupție, presei, societății civile și mai nou să intimideze și proprii lor prim-miniștri care îndrăznesc să ridice privirea din pământ!”, a mai spus Bulbuc.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.