Ionel Bulbuc susține că, prin numirea lui Stoenescu la Inspectoratul Școlar, PSD răsplătește MEDIOCRITATEA

Ionel Bulbuc susține că, prin numirea lui Stoenescu la Inspectoratul Școlar, PSD răsplătește MEDIOCRITATEA

Consilierul local municipal liberal Ionel Bulbuc critică în termeni duri numirea social-democratei Anca Stoenescu în funcția de  inspector școlar general adjunct.

„Nu este pentru prima data când cei din PSD ne demonstrează, prin toate mijloacele, că sunt la butoane! Este și cazul de astăzi (n.r. – vineri), când sistemul de educație arădean a primit o palmă suficient de dureroasă. Doamna consilier PSD Anca Stoenescu a fost numită de către Ministerul Educației inspector școlar general adjunct. Este a doua oară când doamna de la PSD este numită pe această funcție, la care, evident, nu a trebuit să dea niciun fel de concurs. Mi se pare inacceptabil ca o persoană să fie  numită politic pe un asemenea post, fără nici o testare a competențelor sau a aptitudinilor. La orice angajare candidații sunt testați, intervievați, trebuie să demonstreze că fac față tuturor cerințelor, însă pentru funcția de inspector școlar general adjunct, PSD-ul ne arată că este suficientă culoarea politică și sforile trase la București, pentru a depăși orice obstacol”, arată Ionel Bulbuc.

„Cu toate acestea, doamna Stoenescu și-a încercat, în trecut, norocul la concursul organizat pentru această funcție și… l-a picat la scris. Este cel puțin bizar și lipsit de etică ca Guvernul PSD-ALDE să numească un candidat, care a căzut la concurs, pe funcția pe care a demonstrat că nu este capabil să o ocupe. Dacă așa vede PSD-ul promovarea meritocrației, înseamnă că avem o problemă uriașă. Ce mesaj transmit elevilor?! Nu contează că n-ai luat Bacalaureatul, oricum te facem director?!”, a mai declarat Bulbuc.

  1. Rade ciob de oala sparta !!!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.