Ionel Bulbuc: „Wiener de la USR este la fel de inutil pentru Arad, precum a fost la Spitalul Județean”

Ionel Bulbuc: „Wiener de la USR este la fel de inutil pentru Arad, precum a fost la Spitalul Județean”

Consilierul local liberal Ionel Bulbuc îl critică pe senatorul arădean USR Adrian Wiener despre care afirmă că în loc să facă ceva pentru Arad își face imagine publică războindu-se cu administrația locală arădeană.

„Senatorul USR, Adrian Wiener continuă războiul cu administrația locală arădeană, pentru a-și face un pic de imagine publică, în condițiile în care prea puțini îl cunosc pe fostul manager interimar al Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad. Cum senatorul USR nu are curaj să atace PSD-ul sau poate speră la o alianță și implicit un loc călduț în vreun viitor guvern al social-democraților, acesta s-a hotărât să sară la gâtul liberalilor arădeni care cer tuturor parlamentarilor, indiferent de culoarea politică, să facă demersuri la București pentru ca Aradul să nu piardă în continuare fondurile necesare proiectelor, investițiilor și bunei funcționări a municipiului și județului. Wiener a găsit modalitatea perfectă să admită că nu este capabil să facă ceva concret pentru Arad prin această scrisoare deschisă. În loc să se adreseze guvernului PSD, să solicite ca acesta să trateze problemele Aradului în mod echitabil, ceea ce nu poate fi definit ca trafic de influență. Wiener se ascunde după cuvinte pompoase, fără substanță, care aduc zero rezultat pentru județul nostru. Senatorul USR uită că a fost trimis în Parlamentul României de către arădeni, uită că are o datorie morală să facă ceva pentru Arad. Se comportă ca un politruc care după ce și-a atins țelul, după ce și-a luat mandatul se urcă pe un piedestal de unde nu face altceva decât să critice și să atace. Domnule Wiener, USR nu este, încă, partidul de guvernământ, așa că lăsați visele de ministru al Sănătății după care tânjiți și puneți mâna să faceți ceva pentru județul care v-a trimis în Parlament”, declară Ionel Bulbuc (foto), consilier local municipal PNL.

  1. Măi bulbucule, tocmai tu te-ai gasit sa il critici pe doctorul Wiener, tu care te pretezi la niste mizerii incalificabile pentru a te inscauna la Directia Teatrului???? Afla ca dr.Wiener a fost unul dintre cei mai ok manageri de la Spitalul Judetean, de o probitate, corectitudine si un profesionalism impecabil, unul care nu a tinut la scaunul de Manager si a ales sa plece atunci cand a fost pus in situatia sa tina spatele la manevrele incalificabile ale unor politicieni si „administratori” de la C.J !!
    Si ia spune tu, ce fonduri ai dirijat de la Primarie la teatrul la care ai fost angajat pe post de figurant (si unde speri sa revii ca director), ca tu si ceilalti ca tine de la primarie ati ciuntit Bugetul viitor al teatrului, de mai-mai sa il lasati pe butuci! Asa ca lasa-te de bulbucit, ca stie toata lumea ce valoare ai si mai ales ce principii te mâna-n luptă!!!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.