Ionel Ciupe (ALDE): „Falcă se teme de mine. De ce îi e frică, nu scapă”

Ionel Ciupe (ALDE): „Falcă se teme de mine. De ce îi e frică, nu scapă”

Am anticipat bine ce urmează să se întâmple în aceste ultime zile de campanie electorală. Candidaţii anunţă sondaje cu procente care-i fac pe toţi Feţi Frumoşi, salvatori ai oraşului dintr-o dinastie care durează de prea mulţi ani.

Aceste manipulări sunt cele la care recurg oamenii care se tem să spună adevărul (care sigur că le-ar fi nefavorabil). Când te plasezi din start ca fiind principalul contracandidat, după doar o lună de campanie electorală, este evident că o faci doar ca să atragi atenţia şi să le transmiţi oamenilor că vrei cu disperare votul lor.

Edilul şef simte că i se mişcă scaunul. Sunt candidaţi pe care îi bănuiesc că au deja înţelegeri cu el. Mai ales aceia care se plasează în tot felul de sondaje ca fiind câştigători sau principali contracandidaţi. Persoane care au devenit vizibile de o lună de zile spun despre ele că au câştigat într-un timp atât de scurt încrederea majorităţii arădenilor.

Este încă un tertip pentru a abate atenţia de la candidaţii cu şanse reale, care au echipe puternice şi pe care arădenii îi ştiu de foarte mult timp.

Oare ce au făcut aceşti candidaţi pentru Arad în toţi aceşti ani?

Cei care au fost în funcţii administrative, ce proiecte au avut pentru arădeni?

De ce până acum nu s-au luptat cu dominaţia? (Mă bucur că le-a plăcut multora sloganul lansat de mine acum câteva luni, acela că în Arad nu vrem dominaţie, vrem administraţie).

Mi-ar fi plăcut să putem avea o opoziţie reală în faţa deciziilor dictatoriale care s-au luat în Arad. Dar am fost cam singur şi mi-am atras multe antipatii. Oamenii care acum au ieşit să facă joc de glezne pe teren, acum un an sau doi stăteau pe margine şi tăiau frunze la câini.

Eu înţeleg aceste jocuri pentru că le cunosc. Şi mie, ca şi dumneavoastră, mi-e silă de ele. Dar pentru că nu am renunţat niciodată la luptă, la a vedea obiectivele importante, continui proiectele pentru Arad şi mizez pe sprijinul dumneavoastră dacă acestea sunt cele pe care le doriţi.

Peste 2 zile veţi vota.

Vă îndemn să treceţi prin cele mai dure filtre candidaţii. Să vă gândiţi la posibilităţile lor reale de a administra corespunzător Aradul. Uitaţi-vă la profilul lor. La cum se poartă şi ce devin când au puterea în mână sau atunci când puterea le trece pe sub nas.

Ce vă ofer eu, ca alternativă la acestea?

În primul rând seriozitatea mea. Apoi munca şi experienţa de consilier local.

După două mandate şi analize pentru 30 de proiecte de hotărâre la care am lucrat, am înţeles că avem câteva priorităţi: scăderea taxelor şi impozitelor, scăderea costurilor pentru căldură şi apă potabilă, investiţii pentru sănătate şi educaţie, pentru infrastructură, investiţii pentru modernizarea Ştrandului Neptun.

Înainte de a vă vorbi despre fiecare proiect, am făcut analize şi am avut discuţii cu specialişti care mi-au confirmat că putem face aceste lucruri.

Ca primar, alături de o echipă majoritară în Consiliul Local Arad, pot duce la capăt aceste proiecte. Cu condiţia ca dumneavoastră să fiţi de acord cu ele.

Vă mulţumesc tuturor celor care m-aţi încurajat în întâlnirile pe care le-am avut în oraş în aceste săptămâni. Mii dintre dumneavoastră m-aţi privit în ochi şi mi-aţi transmis responsabilitatea Aradului.

Voi duce cu cinste mai departe încrederea dumneavoastră.

Dacă în tot acest timp v-am convins că sunt cel mai bun candidat pentru a fi votat, în 5 iunie mă găsiţi pe poziţia 3, pe buletinul de vot. Colegii mei din Consiliul Local şi Consiliul Judeţean sunt pe locul 5.

Doamne ajută!

Al dumneavoastră,
Ionel Ciupe

 

 

Comandat de ALDE Arad, cod AEP: 21160080

  1. Nu Ionele, lui Falcă nu îi e frică de nimeni. Educația lui nu îl ajută să se teamă sau să se rușineze. Frica îi este insuflată de cei care acum sunt falangă în jurul lui dar care dacă el nu mai este și nu are de unde îl vor abandona ca pe o măsea stricată. De acolo pot începe problemele lui. Iar cine îi va lua locul și va avea acces la acte iar el nu va putea negocia, neavând nimic de oferit, va da dovadă sigur de verticalitate. El în 2004 ar fi vrut săs pună multe dar din fericire nu a prea a avut ce spune. A înghiți în sec. Sper să înghită și în 5 iunie seara. Dar nu în sec ci plin.

    Raspunde
  2. domane ajuta sa castige Bulumac alegerile…restu zero sanse.

    Nu inteleg de ce nu ati facut toti ce a facut Cancel si cu Costea…sa-i dati toti voturile lui Bulumac.. asa tot Falcone castiga…

    Raspunde
  3. Castigatorul va fi Samuel Caba! E singurul care il poate bate pe Falca!

    Raspunde
  4. Aiurea cu predicțiile tip decret. Va câștiga cine va oferi arădenilor mai mult bun simț. Nu că ar merita ei neapărat ci pentru că așa e frumos. Au votat un hoț de 3 ori doar pentru că le-a făcut și lor ceva: un șanț. o parcare, o canalizare, un asfalt de unică folosință etc. În principiu l-ar merita pe Falcă dar pentru mulți alții care au mintea la purtător e de preferat să vină altul, care chiar știe cu ce se mănâncă nu doar dă din mestecătoare așa ca proasta-n lan.

    Raspunde
  5. Vasi liberalul 3 iunie, 2016, 10:56 pm

    Liberalii adevarati sunt in ALDE , ei voteaza Ionel Ciupe , aradenii care vor o schimbare in bine pentru ARAD voteaza Ionel Ciupe si ALDE !

    Raspunde
  6. Ionel Ciupe este un liberal autentic.Liberali adevarati sunt in A.L.D.E. iONEL CIUPE PRIMAR!!!

    Raspunde
  7. Voi vota așadar Ciupe, nu pentru că e liberal ci pentru că el chiar reprezintă ceva. Și mai ales pentru că știe ce vrea. Și nu vrea să se îmbogățească sau să scape de autorități ci vrea cu adevărat să ajute comunitatea din Arad. Să pună la lucru specialiștii, să se pronunțe ei dacă e nevoie de pasarele sau păsărele în capul primarilor.

    Raspunde
  8. http://www.aradon.ro/ciupe-despre-tariceanu-pe-mine-sa-nu-contati/1436751

    Cum naiba aveti incredere in asemenea individ???
    CIUPE ESTE DOAR UNUL DINTRE TRASEISTII POLITICI, FRIPTURISTI DIN ARAD.

    Raspunde
  9. ciolaniada va trecut pe sub nas ,,,,,,tata ce uie ati luat

    Raspunde
  10. nemernicule, te-ai vandut lui falca!!!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.