Ionel Ciupe: „Cei de la PNL sunt foarte buni la cheltuit bani publici”

Ionel Ciupe: „Cei de la PNL sunt foarte buni la cheltuit bani publici”

Ionel Ciupe, care a fost numit în urmă cu trei săptămâni copreşedinte al ALDE pe judeţ, a evidenţiat în cadrul unei conferinţe de presă, faptul că acest partid este pe un trend ascendent în ceea ce priveşte popularitatea, spre deosebire de PNL.

În 12-13 septembrie a avut loc la Ţebea un eveniment pentru omagierea lui Avram Iancu, la care au participat şi mulţi oameni politici pentru a depune coroane de flori.

Ionel Ciupe a declarat că, din partea ALDE, a fost o delegaţie de peste 40 de oameni, care au mers toţi cu microbuze, spre deosebire de cei de la PNL, care „având mult mai mulţi bani, din banii publici, au venit cu multe autocare. Au vrut să arate cât sunt de potenţi. Sunt foarte buni să cheltuie bani publici”.

Copreşedintele ALDE a mai spus că majoritatea oamenilor prezenţi la eveniment s-au dus să dea mâna cu politicieni precum Daniel Constantin sau Daniel Chiţoiu şi nu s-au înghesuit să îi salute pe cei de la PNL. Din acest fapt rezultă că liberalii de la PNL pierd tot mai mulţi simpatizanţi.

„Mă bucur că am plecat de acolo, pentru că împreună cu colegii mei am reuşit să facem un lucru extraordinar”, a încheiat Ciupe cu privire la plecarea sa din PNL, unde susţine că acum domneşte dictatura şi că nu oricine are dreptul să-şi exprime punctul de vedere.

 

 

  1. Mare dreptate ai d-nule Ciupe , sunt convins ca din ce in ce mai multi aradeni vor veni alaturi de d-voastra si ALDE.

    Raspunde
  2. dracu si cu puii lui. Ciupe e pesedist

    Raspunde
  3. Ciupe este om serios.Este un LIBERAL care NU a acceptat cobinatia cu Pdl.

    Raspunde
  4. 40 de oameni??? Cred ca te.ai stricat la cap, cum poti sa minti in felul asta? Toate aceste minciuni te vor ajunge…. Pacat de cei 10-15 oameni pe care-i amagesti si care inca mai stau pe langa tine.

    Raspunde
  5. Pana unde merge tupeul tau? Ai „furat” locul lui Marian, acum ai „furat” si locul lui Bobar, ce mai urmeaza? O sa-l da-i afara pe Purcaru din PC? Ai ramas o japita traseista d-le consilier ciupe.

    Raspunde
    • Sorine tata tu esti cel care minte. Pe D-nul Liviu Bobar il cunosc personal si pot sa-ti spun ca datorita noului serviciu s-a retras de buna voie asa ca nimeni nu a „furat ” locul nimanui. Cit despre Ovidiu Maria scuteste-ma.

      Raspunde
  6. D-le Ciupe te sustinem.Traseisti sunt cei care accepta orice pentru interese proprii.

    Raspunde
  7. @ cum naiba pot unii sustine un mincinos? In fiecare campanie electorala a impartit minciuni oamenilor!!! ce a realizat din ce a promis? RUSINE SA ITI FIE !

    Raspunde
  8. Din noroc mai sunt oameni care nu-l slugaresc pe
    falca si pe pupincuristii lui.

    Raspunde
  9. ciipe-te de ureche sa-ti-revii !

    Raspunde
  10. Te sustin si eu domnule Ciupe.

    Raspunde
  11. Peste tot se aud voci ca Ciupe este cel mai potrivit pentru primaria Aradului,oameni simpli de pe strada comenteaya intre ei,semn bun,se pare ca au inteles si aradeni ,ca bancile de str.Metianu s-ar fi putut cumpara si la alt pret(acesta este doar un exemplu).Mult succes ptr.Ciupe la alegerile din 2016

    Raspunde
  12. Apropos de băncile cu preț de Logan. În parcurile din Viena se găsesc bănci mult mai simpel ce nu depășesc un maxim de 200 euro. Atât a socotit ptimăria acestei capitale să investească pentru popourile austriecilor. Și în Prate cât și pe faleza Dunării se pot vedea acest tip de bănci simple și ieftine. Aradul a avut bani pentru firme din Brașov să le cumpere din Italia care le-a dat cu un preț de cel mult 1300 euro bucata. .

    Raspunde
  13. Mai hermafroditule cu 2prenume , chiar daca va plesni pipota in tine Ionel Ciupe va merge inainte alaturi de adevaratii liberali din jurul lui , succes IONELE !

    Raspunde
  14. Conform informatiilor mele din ce in ce mai multi liberali adevarati( nu pupincuristi falchisto-basisti) vin spre ALDE , si asta pentru ca acolo d-nul Ciupe si echipa d-nealui tin sus liberalismul aradean.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.