Ionel Ciupe: „Domnul Farcaş e cel mai bun din echipa PNL”

Ionel Ciupe: „Domnul Farcaş e cel mai bun din echipa PNL”

Ionel Ciupe, co-preşedintele ADE Arad, a criticat în termeni duri administraţia Falcă, în urma eşecului înregistrat de municipiu în competiţia pentru titlul de Capitală Europeană a Culturii în 2021.

„Aştept şi cer administraţiei şi executivului o analiză serioasă a cauzelor care au condus la acest eşec”, a declarat Ionel Ciupe.

Acesta a descarat că s-ar fi aşteptat ca şi Aradul, cu Falcă „aşa bătăios cum îl ştim”, să depună contestaţie ca urmare a rezultatului care a scos municipiul nostru de pe lista scurtă a competiţiei, „dar probabil că nu avea motive să o facă”.

Ciupe a vorbit şi despre cei care se fac vinovaţi de ratarea obiectivului: Gheorghe Falcă şi echipa sa. „Mă refer la Gheorghe Falcă şi la echipa dumnealui. Am informaţia că din delegaţia care a susţinut, la Bucureşti, candidatura Aradului, a făcut parte şi un consilier local: domnul Ioan Farcaş. Eu ştiu că atunci când trimiţi pe cineva, îl trimiţi pe cel mai bun. Probabil că domnul Farcaş e cel mai bun din echipa PNL”, a spus Ionel Ciupe.

Co-preşedintele ALDE s-a referit şi la criteriile de jurizare, neîndeplinite de Arad, şi a cerut şi ca din echipa proiectului Arad Capitală Verde să nu facă parte nici unul dintre cei care s-au aflat în echipa Arad 2021.

În aceeaşi conferinţă, Daniel Trifon a vorbit despre incultura publică instaurată la vârful administraţiei arădene, dând exemplul ridicolelor indicatoare turistice amplasate în municipiu în urmă cu câţiva ani, şi despre dictatura instaurată în noul PNL de Gheorghe Falcă.

La rândul său, secretarul coordonator Florian Racoviţă a reclamat proasta colaborare dintre instituţiile municipalităţii, în speţă dintre Direcţia Venituri şi Poliţia Locală, motiv pentru care a încasat o amendă de 1000 de lei.

  1. Eu as preferat sa o duca pe tanti Chirilov, aia trebuia sa mearga cu sotul dnei Iorgovan daca tot i l-a furat….valeuuuuu ce fain era ! Semnat, vecinul.

    Raspunde
  2. Asta e consilierul cu 5 clase……oooooo ce rusinos !

    Raspunde
  3. S.au trezit traseistii de pe centura politicii aradene sa comenteze despre altii…. Poate ca e prea multa ipocrizie din patrea familiei presedintiilor ciupe.

    Raspunde
  4. IONEL CIUPE felicitari.Un luptator si un liberal aevarat.Bine Trifon esti linga omul care trebuie.Va sustinem.

    Raspunde
  5. Ciupe ramane doar un TRASEIST INCERCUIT DE ALTI TRASEISTI. Un alt mincinos al politicii aradene care de fiecare data si-a vazut interesul. Vreti exemple? Poate verifica cineva licitatiile pe care le-a castigat anii trecuti prin judetul Arad. …..

    Raspunde
  6. Nu stiu pe cine considerati traseisti eu vad ca au o sigla in spate adica ALIANTA LIBERALILOR SI DEMOCRATILOR pe scurt ALDE deci sunt reprezentanti familiei LIBERALE din ARAD traseisti sunt cei din fostul pnl trecind la populari pe scurt PPE

    Raspunde
  7. Chiar daca mai sunt unii aradeni care va contesta eu cred ca aveti mare sansa la alegerile de anul viitor d-le Ciupe.Sunt alaturi de ALDE si va sustin.SUCCES!!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.