Ionel Ciupe: Foştii PDL-işti se caţără efectiv, cu disperare, pe spinarea preşedintelui Klaus Iohannis

Ionel Ciupe: Foştii PDL-işti se caţără efectiv, cu disperare, pe spinarea preşedintelui Klaus Iohannis

Noul PNL recurge la o dublă manipulare a electoratului, în scopul creşterii mincinoase a aşa zişilor liberali, afirmă Ionel Ciupe, consilier local şi preşedinte al Organizaţiei Municipale a Partidului Liberal Reformator Arad.

„Sondajele sunt astfel alcătuite încât, invariabil, acolo unde apare Klaus Iohannis trebuie să apară şi PNL. Foştii PDL-işti se caţără efectiv, cu disperare, pe spinarea preşedintelui, pentru a crea impresia că acesta doreşte cu orice chip să-i aducă la guvernare. Aproape zilnic este redifuzată vechea declaraţia a lui Klaus Iohannis, în care acesta spune că şi-ar dori un guvern „al lui”, care să-i pună în plicare programul. Cei care nu ştiu cât de veche este declaraţia cu pricina, pot fi lesne înşelaţi, crezând că aceasta este de dată recentă. Aşa se face că unii dintre repondenţi la sondaje după ce au bifat numele lui Klaus Iohannis la capitolul popularitate, bifează în mod automat şi PNL, care, cică, ar fi crescut deja la 42 sau chiar 44%. Ce este, însă, mai rău, e faptul că mulţi dintre cei care sunt intervievaţi habar nu au că, de fapt, PNL nu mai există, iar partidul trecut în sondaje este vechiul PDL revopsit. Dacă, de pildă, s-a trece în sondaj numele lui Vasile Blaga sau al oricărui alt fost mahăr PDL, sunt convins că oamenii s-ar feri ca dracul de tămâie să-i voteze, ştiind că este vorba despre partidul lui Băsescu”, a declarat Ciupe.

Acesta susţine că unii dintre cei care bifează PNL în sondaje cred că, mai degrabă, ar fi vorba despre Călin Popescu Tăriceanu, „mai ales că acesta este şi preşedinte al Senatului, iar imaginea lui a rămas întipărită în mintea electoratului ca reprezentant al liberalismului”.

„Iată de ce spun că este vorba despre o dublă manipulare. Ce om care gândeşte logic ar putea să creadă că un partid cutremurat de dezvăluirea tot mai accelerată a caracterului său profund corupt şi anticetăţenesc ar putea să crească în sondaje, când, de fapt, ar trebui să se prăbuşească total? Foştii liberali, transformaţi peste noapte în PDL-işti sadea, au toate motivele să fie disperaţi. Dacă nu reuşesc grabnic, prin intermediului unui puci, să se caţere la guvernare, până în 2016 electoratul va conştientiza ce nenoricire a făcut fostul PNL lăsându-se înghiţit de PDL iar dezastrul electoral va fi ireversibil”, a precizat Ionel Ciupe.

  1. Articolul de mai sus pune punctul pe i si este absolut real , am ferma convingere ca aradenii si romanii in general nu se vor lasa inselati de aceasta diversiune.

    Raspunde
  2. cu siguranta ca isi vor da arama pe fata…ulciorul nu merge de multe ori la apa… electoratul va sanctiona PDLul cu siguranta ,,,si pe merit!

    Raspunde
  3. Din păcate strategii pdl-isti au reusit sa-i prosteasca pe liberali în nevoia de asi ascunde mizeriile facute cât au fost la guvernare.rămâne de văzut dacă românii vor mușca momeala cu schimbarea denumirii.poate îi mai ajută si dna-ul.

    Raspunde
  4. Tare asta, el vorbeste de manipulare pe cand el asta face prin acest articol, dar bineinteles este prea prost sa isi dea seama.

    Raspunde
  5. cred ca isi dau seama si aradenii in sfarsit cine este in PNL(Falca) cu a lui trupa.Treziti va

    Raspunde
  6. Mai Jeane , cartitoiule balos care esti , de ce jignesti tu un om politic care se implica serios in viata comunitatii ? sa iti fie rusine , nesimtitule !!!

    Raspunde
  7. Vacarul asta nu e un om politic este doar un TRASEIST SI UN OPORTUNIST POLITIC, este o mare diferenta dar poate „unul” ca tine nu intelege, si fa.o pe mata nesimtita, ca „om politic” trebuie sa accepte si criticile nu sa puna limbrici de genul tau sa il laude pe aici.

    Raspunde
  8. Eu nu stiu cate voturi au castigat PNL-istii prin fuziunea cu pdl, stiu doar ca votul meu l-au pierdut .
    Mai degraba votez cu Tariceanu, decat cu pdl-istii camuflati.

    Raspunde
  9. Jeane,excrementule social , ai ajuns si la mame, mars la haznaua politicii.

    Raspunde
  10. foarte bine A. si eu la fel.singurul care a facut ceva bun ptr.popor este tariceanu.apropo de limbri ca @ Roxi-saracul de el,are si el internet ,ca pe la partide nu il primeste nimeni.si nu stie nici ce sa vorbeasca,saracutul,,,,

    Raspunde
  11. NImic nou sub soare. Asa se intampla de fiecare data cand ses chimba chiriasul de la Cotroceni. De ce ar fi acum altfel?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.