Ionel Ciupe: „Gheorghe Falcă la o nouă performanță sportivă: distrugerea bazei sportive din Subcetate”

Ionel Ciupe: „Gheorghe Falcă la o nouă performanță sportivă: distrugerea bazei sportive din Subcetate”

Președintele ALDE Arad, Ionel Ciupe, atrage atenția cetățenilor asupra situației bazei sportive din Subcetate, unde a fost distrus gazonul, la ordinul primarului Gheorghe Falcă.

„Aradul va găzdui o competiție atletică de un înalt nivel, Campionatul european de aruncări lungi. Un lucru în sine lăudabil, meritele revenind cetățenilor Aradului, din a căror bani din taxe și impozite, s-a obținut suma necesară organizării acestei competiții. Aceiași cetățeni trebuie să știe însă că au mai dat ceva. Sau mai precis, au mai renunțat la ceva. La Baza sportivă din Subcetate. Acolo unde, săptămâna trecută a fost distrus gazonul pe care au evoluat sau au învățat ,«ABC»- ul fotbalului generații și generații de fotbaliști. A fost, o spun specialiștii fotbalului arădean, un gazon de excepție, o bijuterie. E bine că arădenii, oameni care iubesc sportul, fotbalul, să știe că acest gazon, aceste terenuri nu mai există. Din ordinul domnului primar, buldozerele l-au ras. Chiar dacă «specialistul» numărul unu în sport al Aradului ne asigură ca terenurile vor fi regazonate, probabil de o firmă agreată de dânsul, cu siguranță copiii Aradului nu se vor mai putea bucura niciodată de acel gazon natural de excepție. Oare ce au de spus fotbaliștii, antrenorii, chiar imi vin două nume în minte, Henegar și Bolduma, despre acest lucru. Cum le poate explica domnul Gheorghe Falcă, lor și arădenilor, distrugerea acestei baze sportive? Care întregeste o listă pe care se mai regăsesc Vagonul, Strungul sau Telecom” a declarat Ionel Ciupe, președinte ALDE Arad.

„P.S. Sper ca această competiție să nu genereze, Doamne ferește, și vreun conflict internațional. Spun asta pentru că o aruncare greșita a ciocanului, de exemplu, ar putea chiar darâma de pe soclu statuia celor «13 Generali». De aceea, poate ar fi bine să fie prezent acolo și domnul viceprimar Bognar, sau un reprezentant al UDMR – ului!”, încheie liderul ALDE Arad.

  1. Mai sa fie, la bagat de vina TRASEISTUL ASTA POLITIC este foarte capabil!!! CE AI FACUT PENTRU ARAD IN 8 ANI CAT AI FOST CONSILIER SAU IN C.A. SI A.G.A.

    Raspunde
  2. Vasile du-te la falca sa-ti iei biscuitele.

    Raspunde
  3. Pai raspundeti ce a facut pentru Arad!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.