Ionel Ciupe: „Noul PNL nu va obţine la localele din 2016 nici măcar scorul pe care fostul PDL îl obţinea singur”

Ionel Ciupe: „Noul PNL nu va obţine la localele din 2016 nici măcar scorul pe care fostul PDL îl obţinea singur”

În ciuda aparenţelor, fuziunea PDL-PNL la nivelul judeţului Arad nu funcţionează atât de bine pe cât pretind liderii acesteia, este de părere Ionel Ciupe, co-preşedintele ALDE Arad.

„Astfel, nici măcar liderii de vârf ai fostului PNL Arad nu apar în conferinţele de presă, nu sunt lăsaţi să-şi exprime opiniile pe subiecte de actualitate. Din an în Paşte, mai apare şi Neluţu Cristina la o conferinţă de presă, alături de Falcă, spune două-trei vorbe pe un subiect naţional nesemnificativ, dar nu este lăsat să vorbească altceva. Aceasta, pentru că Ioan Cristina, cunoscut ca om cu accese spontane de sinceritate, să nu scape, din cine stie ce motive, vreun porumbel cu referire la ce se întâmplă cu adevărat în noul PNL Arad. Mai exact, ar putea recunoaşte că în judeţ sunt foarte mulţi liberali care nu au acceptat şi nu vor accepta să fie la cheremul liderilor PDL, mai ales dacă este vorba despre oameni care doresc să candideze la alegerile locale din 2016”, a declarat Ionel Ciupe, într-un comunicat de presă.

Acesta spune că sunt semnale clare că ex-peneliştii nu vor accepta oamenii impuşi de PDL, pretextând rezultatele unor aşa zise sondaje. „De asemenea, un semnal privind nefuncţionarea noului PNL poate fi considerat şi felul în care s-a derulat campania de strângere de semnături pentru celebra moţiune populară de demitere a premierului Ponta. După ce PNL Arad s-a lăudat că va aduna 35.000 de semnături, după aproape două luni a anunţat că a redus target-ul la 25.000. Or, fostul PDL Arad aduna 35.000 de unul singur, în maximum două săptămâni, cu ajutorul maşinăriei sale politice din comune. Ce arată acest eşec? Simplu, arată că maşinăria, după fuziune, în loc să funcţioneze mai bine, s-a gripat, inclusiv primari ai PDL, prieteni ai lui Ioţcu, refuzând să mai îndeplinească sarcinile pe linie de partid. Asta, ca să nu mai vorbim de primarii PNL sau preşedinţii de organizaţii PNL, care nu sunt dispuşi să scadă numărul de consilieri proprii la jumătate, ca să lase loc pe liste PDL-iştilor lui Falcă, Ioţcu & Co. Una peste alta, după părerea mea, noul PNL nu va obţine la localele din 2016 nici măcar scorul pe care fostul PDL îl obţinea de unul singur”, a conchis Ciupe.

  1. nu stiu cum sa va spun dar omul are dreptate. PDL Arad este un partid de hoti compromis total iar fostul PNL nu are forta. un mare fas deci e acest nou PNL de fapt PDL cu haine noi dar cu naravuri vechi

    Raspunde
  2. se pare ca se adevereste ce au sustinut liberalii care au fost nevoiti sa paraseasca pnl-ul dupa subjugarea de catre falca si compania.

    Raspunde
  3. Ciupe e singurul care mai lupta cu falca din pacate. Restul e cancan

    Raspunde
  4. Vrabia malai viseaza ,realitatea este ca aradenii vor vota majoritatea cu pdl-ul asa cum au facut si la alegerile trecute asa ca pnl ar face bine sa stea cuminte De cand a venit Falca la Primarie avem si noi primar care face ceva pt.orasul asta .Probabil sant cativa care plang dupa Moisescu ,Popa si alti dinainte, pe vremea carora eram orasul in care nu se intampla nimic .PDL-ul a adus cele mai multe fonduri in Arad si oamenii nu uita asta .

    Raspunde
  5. Până vor mai exista astfel de opinii, orașul acesta nu va avea parte de soluții cu adevărat serioase, ci doar din acelea din care se pot plăti o grămadă bună de viitori infractori. Descoperiți la timpuri în care oamenii vor înțelege cât este de important să gândești temeinic înainte de a=ți da votul așa în dorul lelii cum se face de vreo câteva cicluri electorale. Sau adus bani și totuși rașul este înglodat în datorii. Din timpurile lui Moisescu și ale lui Popa nu au existat atââtea suspiciuni de furt ca și în timpul pdl-lui. Și nici un primar sau șef de CJ nu s-a mutat în vreo vilă. Oamenii chiar aveau din ce să trăiască, nu erau interesați de șmecherii cu firme . Astea sunt specialități pdl, sau mcl sau la anul pnl( cu părere de rău pentru unii liberali(

    Raspunde
  6. CIUPE te sustinem ai ramas alaturi de un LIBERAL adevarat Tariceanu.ATENTIE PDL a inceput campania promisiunilor.POVESTI de-a lor am mai auzit si in campania trecuta cu pasaje,centuri,ARADUL si dupa aceia POVESTI!!!!! tot de-a lor.

    Raspunde
  7. Sper ca aradeni s-au trezit,au urmarit si ei destule sa inteleaga ca PDL=PNL.

    Raspunde
  8. Acest domn Ciupe ne-a tot atras atentia la golaniile lui falca,sa vedem ce am inteles in 2016 la alegeri.

    Raspunde
  9. cum sa fi ramas in PNL,unul ca Ciupe,credeti ca nu au incercat sa-l ademeneasca si pe el?din ce vad prin ziare rezulta ca nu este coruptibil,altfel nu pleca.

    Raspunde
  10. Ionel Ciupe – un liberal autentic , din 1990 intreprinzator privat , un foarte bun cunoscator al problemelor Aradului , un om de echipa , un coleg extraordinar…ce mai… viitorul primar sprijinit in 2016 de aradeni.

    Raspunde
  11. Doar Ciupe comenteaza aici? De tot rasul…

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.