Ionel Ciupe propune achiziţionarea imobilului lui Ştefan Cicio Pop şi transformarea acestuia în casă memorială

Ionel Ciupe propune achiziţionarea imobilului lui Ştefan Cicio Pop şi transformarea acestuia în casă memorială

Consilierul local municipal Ionel Ciupe a iniţiat un proiect de hotărâre pentru achiziţionarea casei lui Ştefan Cicio Pop, unul dintre făuritorii Marii Uniri de la 1918, şi transformarea acesteia în casă memorială.

Ionel Ciupe a iniţiat proiectul în contextul în care casa lui Ştefan Cicio Pop va fi scoasă la licitaţie de către moştenitorii acestuia.

„Am depus un proiect de hotărâre prin care solicit Consiliului Local Municipal achiziţionarea imobilului şi transformarea lui în casă memorială. Peste doi ani se împlinesc 100 de ani de la Marea Unire şi ar fi bine ca acest moment să ne găsescă în posesia imobilului, transformat în casă memorială, într-un muzeu dedicat marelui Ştefan Cicio Pop”, a declarat Ionel Ciupe.

Acesta a indicat şi sursa fondurilor pentru efectuarea achiziţiei: bugetul de 10 milioane de euro al Centrului Cultural Municipal, din care pentru cumpărarea imobilului s-ar cheltui aproximativ 150.000 de euro.

Consilierul judeţean Mircea Purcaru l-a completat pe Ionel Ciupe, indicând şi sursa de finanţare pentru amenajarea imobilului, după achiziţie: „N-ar fi un efort prea mare pentru municipalitate, mai ales că Programul Operaţional Regional (POR) are o componentă care vizează finanţarea renovării clădirilor istorice”.

  1. Te felicit domnule Ciupe , ma bucur ca avem consilieri municipali carora le pasa de trecutul nostru , iar S.C.Pop face cu cinste si onoare parte din acest trecut care ne face mandrii ca suntea ROMANI !

    Raspunde
  2. nu va fi nimic pt ca nu vrea dl Falca. nu are nici un interes

    Raspunde
  3. Mai bine ar povestii dl consilier ce a facut pentru Arad in cei 8 ani de mandat! Ca leafa de la primarie curge, leafa din CA curge……in rest gargara ieftina! A INCEPUT CAMPANIA ELECTORALA

    Raspunde
    • stii bine ca in Consiliu local se intampla doar ce vrea Falca…asa ca nici macar Ciupe, cel mai activ consilier cu 20 de proiecte nu e bagat in seama. daca nu esti pdlist nu ai nici o sansa sa iti promovezi proiectele. vai si amar.asa ca lasa tu gargara

      Raspunde
  4. Pt.fraierul de bogdan boca.A depus vreo 30 de proiecte pe care stapanul tau falca le ignora pt. ca nu i-au venit lui in teasta.

    Raspunde
  5. O fi depus ceva pe acolo dar la cat este de agramat poate nu au putut fi descifrate.

    Raspunde
  6. E pe längå rău ciupe åsta.Păi cu guguștiuci ca ăsta vrea alde primåria ???Uitați-væ la pozele de pe flaierele postate pe fb. Mäneci suflecate så i se vadå,flocii de pe mänă, cravata albastrå costum albastru, tipic proletar in ziua de duminică. Întrebarea este, n-are consultant de imagine??? De cuvântårile lui pline de autosuficiență și laudative în exces la propria-i persoană, n-are rost să mai vorbim. Påcat, alde e o idee generoaså cu un lider național carismatic,dar la arad e zero. Ceasul adebărului se apropie iar atunci iaråșimvor fi toți de vimă doar vinovații nu.

    Raspunde
    • Ciupe TE SUSTINEM 1 aprilie, 2016, 7:10 pm

      na poftim superficialitate!cea mai mare problema a ta e ca se vede parul de pe maini…unui barbat? bine ca nu te deranjeaza pantaloni treisfert a lu Falca, sau zecile de bratari fancy…dar nu de asta vorbim…vorbim de calitatea umana…Ciupe e un om bun si onest!Eu il sustin

      Raspunde
      • @@te sustinem
        Amice sustine pe cine vrei e dreptul tău , eu vorbeam de,detalii care fac intregul, uite-te câte likeuri are,pe fb și te lamurești. Cämd te înconjori de lăudători și de apludaci care depind financiar de tine și,crezi că ești mare valoare ai o mare problemă.Privește cäți din vechiul pnl care au format plrul mai sunt alături de el? Nu-ți pui întrebări?? Facem organiza5ie cu neamuri și nonvalori pentru a auzi doar ce,vrem să auzim ? Să ne mințim frumos ??? Râd ăia din consiliu de el și de proiectele lui aiurea. Da vime votul care limpezește apele.Sper!!!

        Raspunde
  7. Esti frustrat rau ma falchisto-basistule ai ! creaturile jalnice si vixoase , asa cum esti tu , sfarsesc de regula in latrina politicii , iar tu nu faci exceptie ! Fortza ALDE !!!

    Raspunde
    • Cu susținători ca tine ciupe n-are șanse….retardul tău este evident și avansat, probabil moștenire din familie , existå tratamente eficace in austria dar nu știu dacă acoperă asigirarea costurile. S-au n-ai asigurare dobitocule ???

      Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.