Ionel Ciupe propune o GRĂDINĂ BOTANICĂ pentru arădeni, Purcaru îl critică pe Falcă pentru că n-a oprit furnizarea agentului termic

Ionel Ciupe propune o GRĂDINĂ BOTANICĂ pentru arădeni, Purcaru îl critică pe Falcă pentru că n-a oprit furnizarea agentului termic

Ionel Ciupe, consilier municipal şi preşedinte al ALDE Arad, a anunţat într-o conferinţă de presă că va depune în cursul zilei de vineri, la registratura Primăriei Municipiului Arad, un proiect de hotărâre privind înfiinţarea unei grădini botanice. „Aradului îi lipseşte o grădină botanică”, a declarat Ionel Ciupe, în contextul în care municipiul candidează la titlul de „Capitală Verde”.

În ceea ce priveşte locaţia grădinii botanice, Ionel Ciupe a spus că lasă acest în seama executivului local. „În cursul zilei de mâine (n.r. – vineri, 15.04.2016) o să depun acest proiect la registratura Primăriei. O să las la latitudinea executivului să hotărască locaţia”, a declarat Ciupe.

Mircea Purcaru, preşedintele executiv al ALDE, a criticat administraţia Falcă pentru faptul că nu a oprit furnizarea agentului termic în oraş, deşi afară au fost temperaturi ridicate. „De ce Falcă nu a convocat o şedinţă extraordinară de Consiliu Local şi să se ia decizia opririi căldurii?”, a întrebat Mircea Purcaru. Acesta a dat exemplul altor municipii, unde primarii au acţionat şi au oprit furnizarea căldurii, dovedind „o reală preocupare pentru cetăţeni”.

Loading...
 1. Nu sunt unul dintre sustinatorii lui Ciupe, dar propunerea trebuie sustinuta de cat mai multa lume. ARADUL CHIAR ARE NEVOIE DE GRADINA BOTANICA. Propun eu o locatie. Zona adiacenta cetatii pana la podul rutier Micalaca.

  Raspunde
 2. Sustinem un liberal adevarat Ionel Ciupe!

  Raspunde
 3. Oau!Un adevărat vizionar! Ce proiecte,ce planuri marete.Toate demne de un candidat de 3%…

  Raspunde
 4. Ilici ai tras ceva pe nas?Pune mana si mai lectureaza sondajele chiar si pe ale voastre a pdlistilor. ma rog pnlisti sau ce mai sunteti acum.

  Raspunde
 5. a.g, n-am tras mai mult decat tine sau cei care cred ca Ciupe va lua mai mult de 3%

  Raspunde
 6. ARADUL ESTE STAPANIT!!! E STRICT PROBLEMA ARADENILOR!!! NU???

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.