Ionel Ciupe REVINE în POLITICĂ: Este noul PREȘEDINTE al filialei arădene a Partidului Republican

Ionel Ciupe REVINE în POLITICĂ: Este noul PREȘEDINTE al filialei arădene a Partidului Republican

Ionel Ciupe este noul președinte al organizației Arad a Partidului Republican, se arată într-un comunicat de presă al formațiunii.

Astfel, Alexandru Ion Coita, președintele Partidului Republican, a numit un nou șef interimar la conducerea organizației Arad a formațiunii, în persoana lui Ionel Ciupe, un cunoscut om de afaceri local, cu vastă experiență în administrație și un bun cunoscător al comunității.

Potrivit comunicatlui, Ionel Ciupe are ca misiune începând de astăzi dezvoltarea organizației locale și sprijinirea tuturor candidațiilor din județ ai Partidului Republican pentru obținerea celui mai bun scor în alegerile locale.

„Bun venit, Ionel Ciupe! Suntem onorați să beneficiem de expertiza ta și știm că ești un om al soluțiilor și al faptelor. Avem toată încrederea că vei construi una dintre cele mai puternice organizații ale Partidului Republican și că vei fi vocea arădenilor. Îți dorim succes și putere de muncă!”, este mesajul lui Alexandru Coita pentru Ionel Ciupe.

Partidul Republican din România este un partid radical de centru, independent, care luptă pentru o Românie prosperă și unită în jurul valorilor și tradițiilor autentice, pentru o țară în care românii să fie gazde, nu musafiri. Este un partid nou, al soluțiilor și al patriotismului luminat, o formațiune care a reușit într-un timp foarte scurt să atragă în jurul său oameni de valoare.

Loading...
 1. Mă așteptam la această mișcare după ce am citit programul acestui partid.

  Raspunde
 2. Succes și multă putere de muncă!

  Raspunde
 3. Trebuie sa bage bani multi daca vrea in consiliul municipal.

  Raspunde
 4. Si totusi cu ce se ocupa acest „partidulet”.

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.