Ionel Ciupe: „Solicit tuturor consilierilor municipali să nu fie doar o maşina de vot pentru acest buget”

Ionel Ciupe: „Solicit tuturor consilierilor municipali să nu fie doar o maşina de vot pentru acest buget”

Ionel Ciupe, consilier municipal, preşedinte al Organizaţiei Municipale a PLR Arad, le cere colegilor săi din Consiliul Local Municipal, să nu fie doar o maşină de vot în cazul proiectului de buget al Municipiului Arad.
„Solicit tuturor consilierilor municipali să nu fie doar o maşina de vot pentru acest buget ci să-l analizeze şi să-l amendeze în funcţie de interesul arădenilor. Am încredere că votul consilierilor din CLM Arad pentru acest buget să fie acordat pentru necesităţile şi nevoile imediate ale oraşului Arad şi nu ca sursă de îmbogăţire pentru firmele de casă ale unor partide, căci astfel s-ar dezvolta în continuare actul de corupţie şi la Arad”, a declarat Ionel Ciupe într-un comunicat de presă în care a făcut referire şi la „evoluţia spectaculoasă din ultimele zile a luptei împotriva corupţiei din România”, care „ne prezintă o mafie politică racordată la banul public”.
„Acest ban public, obţinut din taxe şi impozite de la cetăţeni, a devenit sursa de înavuţire a unor lideri politici, unii aflaţi în arest preventiv, alţii cercetaţi penal, iar alţii nedescoperiţi încă. Un lucru este însă cert – actele de corupţie sunt strâns legete de banii din buget, de banii publici. Acum, când bugetul Municipiului Arad este aşezat la transparenţă publică şi decizională, în calitatea mea de consilier municipal, de liberal responsabil politic, ca preşedinte al Organizaţiei Municipale a PLR Arad, fac un apel la toţi arădenii să parcurgă acest proiect al bugetului, să-l analizeze şi să-şi expună punctul de vedere cu privire la proiectele şi lucrările propuse şi finanţate din acest buget”, a mai spus Ionel Ciupe.
Acesta a spus că, în calitate de membru al PLR, va vota „doar un buget ce vizează interesul imediat şi firesc al arădenilor şi nu interesul individual sau de grup. Banul public este al Aradului şi trebuie folosit cu responsabilitate maximă”.

  1. Bah traseistule, lasa vrajala ieftina si explica cum ai castigat licitatii si cum ti.ai angajat familia….
    Vorbesti doar bali erne ca de obicei, zero substanta!!!

    Raspunde
  2. Poza face toti banii!!! Apropo cine iti cumpara hainele ca tare le nimeresti….

    Raspunde
  3. Alo,presedinte al org. PLR ARAD exista in mintea voastra!? PLR s-a „nascut” avorton,,precum manechinus-anton-razgandeanu…apropo,aveti un registru special al partidelor politice cu denumirea PLR si nu stim noi?

    Raspunde
  4. Cand vad mutra acestui traseist imi d.au seama de ce unii nu doresc sa intre in politica.

    Raspunde
  5. Nu inteleg de unde atata patima si rautate din partea unora, omul are perfecta dreptate in ceea ce spune, si imi permit sa ii dau un sfat d-lui Ciupe, si anume, tine-o tot asa baiete, chiar daca exista pericolul sa crape fierea ori pipota in frustrati si clevetitorii de 2 bani.

    Raspunde
  6. Poate cei ce scriu pe aici il cunosc pe individ si stiu ce vorbesc. Tu in schimb ,mi se pare ca esti o sluga pusa sa il laude pe acest individ

    Raspunde
  7. Unde naibii se îmbracă mupets-ul ăsta? Seamănă cu ăla de pe cutia cu Vegeta.

    Raspunde
  8. Stau,citesc ,cuget si ma tot mir,pai ce frast aveti mai postacilor cu d-nul consilier Ciupe, e vinovat ca isi face datoria de consilier si lider politic , chiar nu imi dau seama ce o fi in capul vostru .

    Raspunde
  9. Asta nu e lider politic e un papagal ce pune postacii pe aici sa injure, este foarte demn pentru el!!!
    Este o nulitate si un trasesist politic, poate ar trebui sa se aplece asupra lui DNA sa vada ce gaseste.

    Raspunde
  10. Atatea injuraturi, pentru ce? Chiar merita atata atentie acest om? Eu zic ca nu merita

    Raspunde
  11. Am certitudinea ca bietele creaturi care injura , vezi doamne, in apararea lui Ciupe , nu sant decat niste zabalosi care incearca sa induca cititorii in eroare.

    Raspunde
    • În eroare ești tu avorton mic.Păi cine seamănă vânt culege furtună bitangule.S-au esti pdlist dăla care crede că ei au toate drepturile iar ceilalti numai obligații.Stai flexat frustratule

      Raspunde
  12. Când te prezinți în fața presei îmbrăcat ca un papitoi cine dracu te mai asculta…

    Raspunde
  13. PLR=Partidul Lingăilor Ratați

    Raspunde
  14. Pai fara suparare ii mai lipsea palaria de vacar si era super la moda, despre caracterul acestui invins al soartei nu merita discutat

    Raspunde
    • Florinele urlă invidia in tine, probabil ești un cretinoid șomer ce trăiește din banii părintilor , care îti plătesc și netul să te legi de pălăriile unora sau altora.La muncă jivină ofticoasă

      Raspunde
  15. Va e ciuda! vreti si voi palarii?

    Raspunde
  16. Ce rost are sa o smotocim,Ciupe e tare si pe deasupra si aplicat, si imi place a naibii de mult ca sant unii care fac spume la gura pe aici, ba chiar sant la un fir de par de un atac de apoplexie.

    Raspunde
  17. Din toate comentariile de mai sus, înţeleg ce este foarte important pentru Arad…….persoana lui Ciupe.

    Raspunde
  18. Totuşi,este oare cineva curios de ceea ce este cuprins în acel buget? Care este adevarata problemă, Ciupe sau bugetul?

    Raspunde
    • Bugetul Marina, dar există niște cretinoizi retardați pdliști care spurcă cu postările lor spatiul virtual în speranța că nu le va răspunde nimeni.Aceste creaturi retardate, ascunse acum sub faldurile liberalilor trbuie călcate pe jugulară pentru că sunt vocali in propagarea răului ..

      Raspunde
  19. A inceput un agramat sa il ajute pe Ciupe lant gros cu postarile…. Cu cat il platesti? Lasa vrajala cu bugetul ca oricum falca se pisha pe tine cand vrea!!!!! Ti.a demonstrat.o de atatea ori, la fel facea si Galis. Ciupe ai ajuns doar un traseist politic cu o parere mult,mult prea buna despre tine.

    Raspunde
    • Cretinel fă joc de gleznă că o să dai colțu idiot mic și ciudos pdlist zoios și scoros.Tu nu înțelegi că esti un ssimplu cartof din sacii lui Gogu,bravezi dar ești o mică flegmâ și aia o să rămâi intelectuali lu pe§te.A. Aruncat măta cu banii pe geam plătindu-ti studiile decrepitule

      Raspunde
  20. intresantcomentariu,bla bla bla,; Multumesc pentru că mi-ai confirmat ceea ce credeam eu despre Falca……
    este un om de cea mai joasă speţă.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.