Ionel Ciupe solicită Primăriei şi Companiei de Transport public SĂ REPUNĂ ÎN CIRCULAŢIE „Săgeata Verde”

Ionel Ciupe solicită Primăriei şi Companiei de Transport public SĂ REPUNĂ ÎN CIRCULAŢIE „Săgeata Verde”

Consilierul municipal Ionel Ciupe solicită Primăriei Arad şi Companiei de Transport Public să repună în circulaţie tramvaiul „Săgeata Verde”, în contextul angajării Aradului în competiţia pentru titlul de Capitală Culturală Europeană în anul 2021.

„Anul 2015 este decisiv pentru Arad în tentativa de nominalizare a municipiului nostru, pentru 2021, drept Capitală Culturală Europeană. Chiar şi simpla angajare a municipiului Arad în această competiţie va stârni interesul multora pentru oraş. Mă refer aici atât la sporirea numărului de turişti, cât şi la intensificarea interesului arădenilor faţă de cultura propriului oraş”, a declarat Ciupe

„În acest sens, solicit Primăriei Arad şi CTP Arad, să găsească mijloacele necesare pentru a pune în funcţiune în regim de «muzeu activ», a tramvaiului «Săgeata Verde», aflat azi, revizuit şi în stare funcţională, la Muzeul de tramvaie Ghioroc. Nu ştiu cu certitudine numărul de vizitatori ai acestui muzeu, însă am convingerea că prezenţa pe şinele arădene a Săgeţii Verzi, dincolo de plusul de imagine şi istorie, va fi în mod sigur şi un punct de referinţă în competiţia pentru titlul de Capitală Culturală Europeană”, este de părere consilierul local municipal.

Foto: veziceasculti.ro

  1. bla, bal, bla, incepe campania electorala? Doar nu crezi ca te va vota cineva? Poate familia, daca nu faci vreo nefacuta si vei avea din nou restrictie la masina. hahahahahahahahahaha

    Raspunde
    • Rva iubire te papă între piciorușe otreapă portocalie de ce ești tu obraznică și prost crescută, dacă e să te legi de cineva leagă-te de mămicăta că nu te-a avortat in vreun șanț jegoaso

      Raspunde
  2. eu nici nu am auzit de muzeul de tramvaie de la ghioroc… oricum am observat ca nu se face prea mult pentru titlul de Arad capitala culturala. felicitari pentru idee..interesant…speram sa se si puna in practica

    Raspunde
  3. in sfarsit cineva care se mai gandeste si la binele orasului.
    foarte buna ideea! multa lume nici nu stiu ca a existat sageata verde, asa ca ar atrage multi turisti.

    Raspunde
  4. Felicitari si multumim pentru ca va pasa de acest oras minunat unde pana acum lucrurile frumoase au fost ascunse sau distruse.

    Raspunde
    • Sageata verde circula in podgorie, pe ruta Siria Paulis asa ca nu prea vad cum ii pasa la Ciupe de „acest oras minunat”. Se pare ca sunteti prost platiti sau dezinteresati din moment ce nici macar niste comentarii pertinente nu sunteti in stare sa postati.

      Raspunde
  5. au aparut lingaii de serviciu a lui ciupe lant gros, cum drecu puteti linge in cur un asemenea personaj? Orice initiativa este praf in oki….

    Raspunde
    • Ionele mintea ta de găină zăpăcită atâta poate,pentru ceva mărunțiș de la portocaleți te scremi să emiți judecăți de valoare dar….dobi fii cuminte că iei na na.

      Raspunde
  6. Ooooo super,tare mi-ar plăcea să îmi plimb copilul cu săgeata verde….sper ca primăria să dea ascultare acestei idei. Felicitări D-le Ciupe!

    Raspunde
  7. Te roade rau ioane, frustratule mic care esti, ai grija ca poate crapa drekului basica in tine.

    Raspunde
  8. atat de multa rautate! in loc sa va ganditi cum sa mai jigniti si sa dezincurajati cu vorbe urate orice initiativa care poate aduce o speranta sau macar o imbunatatire acestui oras, mai bine v-ati uni cu totii si ati face ceva bun. dar nu, asa ceva nu se va intampla, pentru ca sunteti plini de orgolii si interese. iar atunci cand cineva vine cu ceva nou, treuie desfiintat! pentru ca in orasul acesta nu vrem oameni, vrem roboti?!

    Raspunde
    • ai dreptate rodica… la noi functioneaza mentalitatea asta bolnava… dincolo de ce antipatii personale aveti nu inteleg de ce discredidati din fasa orice tip de initiativa buna… nu avem cum sa ne simpatizam toti cu toti dar nici chiar sa fim nisite cautatori de nod in papura… of of

      Raspunde
    • ai dreptate rodica… la noi functioneaza mentalitatea asta bolnava… dincolo de ce antipatii personale aveti nu inteleg de ce discredidati din fasa orice tip de initiativa buna… nu avem cum sa ne simpatizam toti cu toti dar nici chiar sa fim nisite cautatori de nod in papura… of of

      Raspunde
  9. eva draga si ioan,parca mai zilele trecute ati vrut si voi ca Aradul sa devina Capitala Culturala Europeana,v-ati razgandit?ori nu imi aduc eu bine aminte..

    Raspunde
  10. buna initiativa domnului Ciupe,tot asa poate isi va schimba in bine imaginea orasului nostru.

    Raspunde
    • Inca una ! Sageata verde circula in podgorie, cum se va schimba imaginea orasului in bine daca vor reface linia? Hai sa dam cateva milioane de euro de la buget ca sa se plimbe mamicile si bebelusii cu sageata verde, nu ? Cu astfel de propuneri Ciupe ar trebui sa fie maxim administrator de bloc, si acela mediocru.

      Raspunde
  11. fi convinsa florina ca multe mamici ar dori sa-si plimbe copii cu sageata verde,chiar si eu.

    Raspunde
  12. Ciupe lant gros, tare de tot porecla, de unde vine?
    Poate mai bine ati gasii ceva de palaria aia de vacar cu care se face de ras prin oras. CE STRATEGIE SUBTIRE, UN COMUNICAT DE PRESA PE SAPTAMANA…… Vorbe goale ca de obicei

    Raspunde
  13. Nu mai scrieti prosti despre seful meu drag, este cel mai bun, nu inteleg de ce nu il iubiti

    Raspunde
  14. Ma ofer sa ajut la pret redus bietele creaturi care sant pe cale sa damblageasca , ma refer aici la cei care il ataca din rautate si pizma pe Ionel Ciupe , eventual pot face asta impreuna cu varu Xanax .

    Raspunde
  15. Nici o idee care nu vine de la gogu falca si chibiții lui nu este bună și nici valabilă

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.