Ionel Ciupe vrea HUB CULTURAL la Indagrara! Acesta are SOLUŢIA şi SURSA DE FINANŢARE

Ionel Ciupe vrea HUB CULTURAL la Indagrara! Acesta are SOLUŢIA şi SURSA DE FINANŢARE

Ionel Ciupe, consilier local municipal şi candidat al ALDE la funcţia de primar al Aradului, a anunţat că după Paşti va depune un proiect de hotărâre de Consiliu Local Municipal referitor la achiziţionarea clădirii de la Indagrarea în scop cultural.

„Se tot discută de ceva vreme despre un hub cultural şi primarul nostru Gheorghe s-a gândit că ar fi bine să fie la Teba. Eu o să depun în schimb un proiect de hotărâre şi o să propun o altă clădire: fosta Indagrara. Am putea accesa 5 milioane de euro sau chiar 10 milioane de euro pentru aceasta iar contribuţia noastră (n.r. – a administraţiei locale) ar fi de 2%. Cred că ar fi mult mai interesant să cumpărăm clădirea respectivă decât Teba”, a declarat Ionel Ciupe. Ciupe

Acesta a subliniat că Regiunea Vest beneficiază de o finanţare de 30 de milioane de euro pentru reabilitarea de clădiri, prin intermediul Programului Operaţional Regional, din care nu s-a cheltuit până acum nici un euro.

Condiţia pentru accesarea de fonduri este aceea ca solicitantul să fie proprietar al imobilului, de aceea Ionel Ciupe susţine achiziţionarea clădirii de la Indagrara.

  1. Afara din politica cu toti TRASEISTII!!! Traseistii sunt o rusine!

    Raspunde
  2. UNii oameni nu se mulțumesc cu puțin. Vor cu adevărat lucruri de anvergură, din care kitsch-ul lipsește. Ciupe chair poate să conducă Primăria diferit de cum e condusă acum. Și infinit mai bine, în folosul arădenilor. Veți vedea. Opriți-vă din răget și mai și gândiți.

    Raspunde
  3. Nea Ciupe, de ce nu propui nationalizarea ei cum ai propus cu serele din Gradiste, doar esti liberal autentic si adevarat

    Raspunde
  4. Daca te uiti bine la omul asta it dai seama ca e mincinos si fatarnic.

    Raspunde
  5. Felicitari pentru curaj si perseverenta , bazeaza-te pe votul nostru si al liberalilor adevarati !

    Raspunde
  6. Cladirea Indagrara e un monument de arhitectura industriala, deci ar merita sa fie achizitionata de primarie.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.