Ionuţ Popa anunţă că ar putea apărea jocuri de culise în play-out!

Ionuţ Popa anunţă că ar putea apărea jocuri de culise în play-out!

Şoimii Pâncota a încheiat sezonul regulat pe ultimul loc în clasamentul seriei a doua din liga a doua. Urmează încă şase etape în play-out, primele dintre ele fiind două deplasări la Caransebeş şi FC Bihor, partide care se anunţă a fi de foc.

„Dacă s-ar juca cinstit în aceste dispute, ne-am putea salva de la retrogradare încă din această fază a competiţiei. Dar părerea mea e că nu se va juca aşa, vor apărea surprize plăcute pentru unii şi neplăcute pentru alţii. Eu eram sigur că Bihorul va câştiga sau va face cel puţin egal la FC Caransebeş, asta pentru că gazdele sunt deja salvate şi nu mai au pentru ce să treacă. Vâlcea va juca doar cu juniorii de acum înainte, aşa că va fi greu. Sincer, cred că e nevoie de 13 – 14 puncte să acumulăm în aceste şase etape pentru a evita locul zece, având în vedere cum vor merge lucrurile. E clar că nu avem voie să facem paşi greşiţi în această perioadă“, ne-a declarat Ionuţ Popa.

Situaţia nu este tocmai roz la clubul din Pâncota, existând restanţe salariale pe ultimele două luni de zile. „Astăzi urmează să avem o şedinţă la Primărie cu domnul primar, domnul preşedinte, conducerea clubului pentru a aea ce se poate face spre rezolvarea problemelor“, a menţionat „Mister“.

La antrenamentul din această dimineaţă desfăşurat pe stadionul din Subcetate, nu a participat Alexandru Sălăjan care este accidentat şi va rata şi deplasarea de la Caransebeş, în timp ce Dragoş Dragalina a făcut alergări separat de restul grupului, acuzând şi el unele dureri după partida cu Mioveniul.

  1. „Cainele moare de drum lung…si |ionut Popa de grija altuia”. Pe linga ca este incapabil sa reanimeze Pancota,incat sa poata bate si ei pe cineva, in plus mai si face declaratii aiuristice. Cum sa faca jocuri de culise altii,cind nu au nevoie ?. Pancota,pina acum este „echipa Raiului”, nu bate pe nimeni,doar cu gura si in promisiuni !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.