Ionuț Popa, după partida cu Poli: „E victoria jucătorilor în memoria celor doi Bogdani ai noștri”

Ionuț Popa, după partida cu Poli: „E victoria jucătorilor în memoria celor doi Bogdani ai noștri”

UTA s-a impus sâmbătă pe „Dan Păltinișanu” într-un derby umbrit de dispariția fulgerătoare a celor doi băieți din peluza arădeană.

„Este o victorie care nu mă bucură, pentru că echipa și galeria trec prin momente extraordinar de grele. E victoria jucătorilor în memoria celor doi Bogdani ai noștri, care au pierit în acel teribil accident. Astăzi trebuia să fie în galerie…”, a punctat Ionuț Popa.

Roș-albii au oferit o reprezentație consistentă în primul act, la capătul căruia conduceau cu 2-0, grație dublei semnate Norbert Janos. Conturile puteau fi încheiate înainte de pauză, șutul lui Vădrariu din poziție excelentă a ocolit cu câțiva centimetri bara, apoi „capul” lui Costin a șters bara transversală. În repriza a doua Poli a revenit în joc, dar UTA a închis tabela spre finalul partidei, când Rus a înscris pentru 3-1.

„Victoria e fără drept de apel, la pauză ar fi trebuit să fie vreo patru goluri diferență în favoarea noastră. Dar repriza a doua, jucătorii noștri au stat fără să tragă aer în piept vreo treizeci de minute și ne-a călărit Poli cum a putut. Ne-am mai trezit și noi pe final”, a adăugat antrenorul principal al UTA-ei.

Sursa: uta-arad.ro

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.