Ionuț Popa, supărat că nu a fost invitat la Gala UTA: „După Coco Dumitrescu, sunt cel mai reprezentativ antrenor din Arad“

Ionuț Popa, supărat că nu a fost invitat la Gala UTA: „După Coco Dumitrescu, sunt cel mai reprezentativ antrenor din Arad“

Șoimii Pâncota a reușit să obțină prima victorie sub comanda lui „Mister“. Cele trei puncte obținute în această dimineață în fața celor de la Vâlcea erau vitale având în vedere că Bihorul s-a impus la Caransebeș. Execuția lui Dumitru Mitu a păstrat punctele la Pâncota, care speră din ce în ce mai mult la salvarea de la locul pentru baraj.

„Am fost surprins de atitudinea echipei oaspete, care nu mai are niciun obiectiv major dar a jucat cu o asemenea dăruire. Îl felicit pe Alexandru Pelici pentru că i-a motivat așa bine și sutn convins că vor juca în continuare la fel. Jucătorii mei au fost admirabili, au trecut peste acel moment psihologic al penalty-ului ratat. Am reușit și în inferioritate numerică să contăm în atac, am ținut să nu ne retragem în defensivăși să ne creăm ocazii. Victoria se poate spune că e noroasă, dar așa e în fotbal“, au fost primele cuvinte ale lui Ionuț Popa.

Antrenorul a abordat în continuare subiecte extrem de fierbințe atât de la acest meci, cât și din jurul echipei sau al Galei UTA care a avut loc în acest sfârșit de săptămână. „Îmi e silă să vorbesc de arbitraj, aș folosi cuvinte urâte care mi-ar scădea din meritele pe care le am în fotbal. Gavrilescu a avut un gest total anormal pentru care vă plăti. Iar faptul că jucătorii nu s-au antrenat ieri, a fost o stratagemă între ei și președintele Piroș pentru a-i deruta pe adversari. Nu am fost invitat la aceea gală, atât eu, cât nici Marcel Coraș, care reprezintă foarte multe pentru fotbalul arădean. Chiar ne-am întâlnit ieri și m-a întrebat dacă eu sunt invitat sau nu. I-am spus că nu, nu știu dacă s-au făcut invitații personale sau nu, dar pe mine nu m-a căutat nimeni. Sunt dezamăgit de acest lucru, pentru că  chiar cu riscul de a mă lăuda puțin cred că după Coco Dumitrescu sunt cel mai reprezentativ antrenor din Arad. Puteam să fiu sunat măcar să mi se spună în ce dată e gala și unde are loc. Nu am nimic cu nimeni, cu atât mai mult nu am nimic cu noua echipă Bătrâna Doamnă“.

  1. Rușine organizatorilor

    Raspunde
  2. Bine au facut organizatorii ! Ce sa caute circarul si vanzatorul de meciuri ionut popa acolo ?

    Raspunde
  3. ma nesimtitule cum poti sa vb asa ceva cand noua uta aia inventata de Falke nu reprezin ta nimi?????????????
    rusine gunoi care ai uitrat UTA pt besinile ticaloasului de la Brad

    Raspunde
  4. pacat Ionut sin Ionut popa trduie sa joqace

    Raspunde
  5. Cel mai reprezentativ antrenor dupa Coco Dumitrescu?Ai castigat vreun titlu de campion cu U.T.A?Dimpotriva,ai patat imaginea acestui club de legenda prin implicarea lui in afacerea ”Haina de blana”.Esti un papagal si un mistocar,antrenor ZERO! Aduceti-va aminte ce lucruri urate spunea despre U.T.A. cand era antrenor la Mioveni,dragi utisti.Si din cauza unor oameni de teapa ta acest club a ajuns in aceasta situatie.Din punctul meu de vedere esti o pata neagra in istoria clubului .HAIDE U.T.A.!

    Raspunde
  6. http://www.lpf.ro/istorie-campioane-liga-1

    A se gasi aici antrenorii mult mai reprezentativi ai UTA-ei, cei care au castigat titluri si cupe.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.