Ioţcu: „Căprar, după aproape trei ani de mandat în Parlamentul României, are un mare ZERO în dreptul realizărilor”

Ioţcu: „Căprar, după aproape trei ani de mandat în Parlamentul României, are un mare ZERO în dreptul realizărilor”

Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean, a replicat ca urmare a declaraţiilor deputatului Dorel Căprar, preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Arad, în legătură cu drumul Arad – Felnac. „În politică şi în administraţie, atunci când nu ai realizări, cel mai uşor este să promiţi şi să nu te ţii de cuvânt. Domnul Căprar, după aproape trei ani de mandat în Parlamentul României, are un mare ZERO în dreptul realizărilor. Mai mult, atât domnul Căprar, cât şi partidul pe care-l reprezintă au fost ostili tot timpul judeţului Arad. Actuala guvernare a tăiat 45 de milioane de lei de la judeţul Arad, în timp ce deputatul Căprar n-a mişcat un deget”, a declarat Nicolae Ioţcu.
De asemenea, Nicolae Ioţcu doreşte să clarifice inclusiv acuzele legate de licitaţia drumului Arad – Felnac. „Domnul Căprar, al cărui rol de parlamentar este să facă legi pentru România, ar trebui să aprecieze faptul că noi am respectat legea, toţi parametrii privind licitaţiile. Prin faptul că ne acuză, de fapt, domnul Căprar ne reproşează că de ce nu am încălcat legea? Şi, în al doilea rând, banii nu au fost pierduţi de Arad, deoarece au fost redistribuiţi comunelor şi oraşelor din judeţul nostru”, a mai afirmat Nicolae Ioţcu.
Acesta precizează că un alt subiect în care deputatul Dorel Căprar se află într-o eroare profundă este cel legat de drumul Juliţa-Mădrigeşti. „Domnul Căprar trebuie să afle că, noi Consiliul Judeţean, am câştigat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie acea corecţie impusă de Ministerul Dezvoltării, banii fiindu-ne returnaţi. Este încă o eroare a domnului Căprar, este încă un exemplu că administraţia judeţeană se dovedeşte corectă faţă de cetăţenii Aradului”, a spus Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.