Ioţcu „nu este singurul responsabil!” Social-democraţii cer demisia tuturor liberalilor din fruntea CJA

Ioţcu „nu este singurul responsabil!” Social-democraţii cer demisia tuturor liberalilor din fruntea CJA

Consilierii judeţeni ai PSD Arad continuă demersurile pentru „reabilitarea imaginii administraţiei judeţene”. Astfel, consilierul judeţean Ioan Gligor a avut o intervenţie la şedinţa extraordinară de sâmbătă, în care s-a stabilit conducerea interimară a CJA, în care a solicitat reprezentanţilor PNL să îşi asume răspunderea pentru scandalul de corupţie din interiorul administraţiei judeţene.

„Faptele de corupţie semnalate cu probe de DNA la Consiliul Judeţean sunt de o gravitate extremă, de natură să aducă prejudicii de imagine judeţului Arad. În ultima săptămână, am întrezărit cu toţii mecanismele unui sistem profund corupt, care avea ca scop furtul din bani publici. Acest sistem este condus de Nicolae Ioţcu, dar acesta nu a operat singur şi nu este singurul responsabil! În faţa unei situaţii de criză profundă, trebuie să ne gândim ce este de făcut? În primul rând, PSD solicită public şi va face toate demersurile pentru comandarea unui audit independent care să verifice modul în care au fost cheltuiţi banii publici în Consiliul Judeţean Arad. Ca să reînviem o idee care a făcut carieră, vrem dreptate până la capăt! În acelaşi timp, dorim refacerea credibilităţii Consiliului Judeţean în raport cu arădenii”, a declarat Ioan Gligor, într-un comunicat de presă.

Consilierul a mai adăugat: „Considerăm că responsabilitatea politică pentru acest sistem este a PNL, care l-a promovat şi susţinut pe Ioţcu împreună cu metodele lui. PNL nu poate să fugă de răspundere, trebuie să se retragă urgent din toate funcţiile din administraţia judeţeană. Nu credem că echipa lui Nicolae Ioţcu poate să gestioneze în continuare marile programe de investiţii, bugetul judeţului Arad. Solicităm de urgenţă demisia sau demiterea lui Cristian Drăgan din funcţia de administrator al judeţului Arad, cu care nu mai este compatibil, dar şi demisia vicepreşedinţilor Adrian Ţolea şi Remus Guţu. Prin demisia acestora, se creează premisele legale pentru instaurarea unei conduceri credibile a CJA”.

  1. Sa speram ca controalele DNA vor ajunge si la Halmagiu unde proiectul de canalizare si asfaltare de 2 miliane de euro sa facut pentru a cumpara cat mai multa piatra din cariera de la Leasa a lui Iotcu si sa ridicat drumul in comuna pe strada Gradinitei si pe celelalte strazi cu un metru de abia iasa oamenii din casa si balteste apa in curte ! Oamenii au fost legati la canalizare numa cei care au platit fara chitanta ! Nici acum lucrarea nu e gata , trotuarele nu sau mai facut , statia de epurare nu functioneaza si canalizarea baga tot rahatul in valea Halmagiului !

    Raspunde
  2. Demisia lui Tolea si Dragan se impune. Gutu nu e liberal si oricum nu merge la serviciu.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.