Ioţcu RĂBUFNEŞTE la adresa parlamentarilor puterii: „Să le fie ruşine pentru modul în care au «reprezentat» interesele Aradului”

Ioţcu RĂBUFNEŞTE la adresa parlamentarilor puterii: „Să le fie ruşine pentru modul în care au «reprezentat» interesele Aradului”

Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean Arad, a reacţionat ca urmare a declaraţiilor consilierului judeţean Marius Sulincean, potrivit cărora proiectul de buget al Consiliului Judeţean Arad a fost unul lipsit de transparenţă.

„Domnul Sulincean ar trebui să ne explice de ce guvernul partidului domniei sale a alocat în acest an Aradului mai puţin cu 21.000.000 de lei decât anul trecut. Pentru că atât a pierdut Consiliul Judeţean Arad ca urmare a modificărilor aduse de PSD la legea bugetului. Suma reprezintă contravaloarea lucrărilor la secţiile de Pediatrie şi Boli Infecţioase de la Spitalul Judeţean Arad”, a spus Nicolae Ioţcu.

Acesta afirmă că nu numai Consiliul Judeţean a pierdut fonduri importante, ci şi primăriile. „Prin noua lege a bugetului 53 de primării din judeţul Arad au pierdut fonduri importante. Este vorba de o pierdere de 24.800.000 de lei, comparativ cu alocările bugetare de anul trecut. Acest lucru pune în pericol derularea unor investiţii şi proiecte, inclusiv pe cele derulate cu fonduri europene, care necesită co-finanţare”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean. Este şi motivul pentru care luni a avut loc, la Consiliul Judeţean Arad, o întâlnire a primarilor şi contabililor din toate unităţile teritorial administrative cu un secretar de stat din Ministerul Finanţelor.

Preşedintele Consiliului Judeţean Arad a mai afirmat că „Guvernul a pus judeţul Arad în dificultate, oprindu-i dezvoltarea”, aducându-le reproşuri şi parlamentarilor puterii din Arad care au votat bugetul în Parlament.

„Ar trebui ca parlamentarilor puterii, care au votat acest buget, să le fie ruşine pentru modul în care au «reprezentat» interesele Aradului”, a spus Nicolae Ioţcu.

  1. Iotcule vezi ca ti-o trag astia de nu te vezi!!

    Raspunde
  2. Cat timp ponta-psd va fi la putere nici in Arad si nici in tara nu se va misca nimic ,tot ce sa inceput [de altii] va ramane nemiscat ca si pasarela peste calea ferata sau drumul spre Siria. Ei vor ca Aradul sa ajunga ca Teleormanul si nu invers.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.