Ioţcu şi-a exprimat intenţia de a candida la CJA din partea PNL. Ce alţi doritori mai sunt

Ioţcu şi-a exprimat intenţia de a candida la CJA din partea PNL. Ce alţi doritori mai sunt

Deşi co-preşedintele PNL Arad Gheorghe Falcă a avansat data de 15 iulie ca termen până la care membrii de partid să opteze pentru ce funcţie administrativă doresc să candideze la alegerile locale din 2016, s-a făcut o derogare în acest sens astfel încât doritorii să se mai poată „înscrie” şi după data stabilită iniţial.

Deşi nu s-a oferit o explicaţie pentru devansarea termenului, există informaţii că, pe de o parte, se mai trag sfori, iar pe de altă parte nu a percutat toată lumea în timp util la indicaţiile venite de sus, de la conducerea filialei judeţene a PNL.

Potrivit informaţiilor noastre, au fost chiar şi primari care nu şi-au exprimat dorinţa de a candida, motivând că mai au timp până la alegeri.

Cert este că, până acum, şi-a exprimat clar dorinţa de a candida la Consiliul Judeţean Arad Nicolae Ioţcu, actual preşedinte al forului judeţean, alături de alţi actuali consilieri judeţeni care fac parte din echipa sa.

Tot la Consiliul Judeţean Arad şi-a manifestat intenţia de a candida şi fostul deputat Iustin Cionca, care face parte din echipa lui Gheorghe Falcă, dar au fost înregistrate şi intenţiile lui Lucian Riviş Tipei sau Ovidiu Moşneag, de exemplu, cunoscuţi ca apropiaţi ai primarului Aradului.

Surprinzător, lipseşte intenţia deputatului Eusebiu Pistru de a candida la Consiliul Judeţean Arad, deşi s-a vehiculat destul de mult prin partid că acesta ar beneficia de sprijinul conducerii filialei pentru a deveni preşedinte al Consiliului Judeţean Arad.

Nu este foarte clar ce va face Remus Guţu, actual vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, despre care există informaţii că şi-ar fi negociat altceva, renunţând se pare la intenţia de a mai candida.

La Primăria Municipiului Arad e ceva mai simplu, în sensul că nu există o altă opţiune făţişă în partid în afară de Gheorghe Falcă…

  1. succes dle presedinte

    Raspunde
  2. Castiga Iotcu si daca nu candideaza…

    Raspunde
  3. Câștigă Dl.Iotcu !!! Hienele poftesc la butoiul cu miere !

    Raspunde
  4. probabil Iotcu nu va fi pe lista PNL la Consiliul Judetean!!

    Raspunde
  5. Ciudat este ca avem mai mult circ (a se citi aici rugiile, festivalurile, etc sustinute de CJ) in judet de cand este Iotcu presedinte, dar sa ajungem la circ ne lovim de o infrastructura rutiera deplorabila!! Ma uitam la CJ Timis care au prin ADETIM o structura de accesare de fonduri europene viabila si care au reusit sa acceze mult mai multe proiecte cu finantari nerambursabile, pe diverse domenii nu doar pe infrastructura si masterplanurile care oricum erau finantate (nu au fost concursuri de proiecte) decat CJ Arad. Intrebarea ramane, ce il recomanda pe Iotcu?!!

    Raspunde
  6. aradean adevarat 17 iulie, 2015, 11:52 am

    pe iotcu îl recomandă stiința de a face avere dintr-un salariu de bugetar.

    Raspunde
  7. Castiga IOTCU in tot judetul,primari de judet il sustin pe actualul presedinte.
    Dar cu JANA ce faceti ?,dar cu Chirilov ? care din cele doua vor fi viceprimarite ?

    Raspunde
  8. Ne-am saturat de Iotcu caee da banii doar primariilor de culoarea sa politica.Drumurile judetene sunt jalnice.Sa mai vina altltcineva sa vedem poate face ceva pt judetul nostru.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.