Ioţcu, sprijinit de două partide la alegerile din 2016

Ioţcu, sprijinit de două partide la alegerile din 2016

Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean Arad, nu pare afectat de faptul că este marginalizat de conducerea PNL Arad. Adică, de foştii săi colegi din PDL, grupaţi în jurul co-preşedintelui Gheorghe Falcă.

Astfel, Ioţcu a declarat răspicat, nu demult, că va candida şi anul viitor pentru şefia CJA, chiar dacă Gheorghe Falcă & co. nu-l vor sprijini şi vor avansa un alt candidat.

Gura lumii zice că actualul preşedinte al Consiliului Judeţean ar avea deja sprijinul a cel puţin două partide în perspectiva alegerilor, lucru care le dă unora de gândit.

De urmărit!

  1. Adi Manta,Cipri Luca,Nicu Iotcu……….cine urmeaza ?

    Raspunde
  2. Bruno,ciul,chambre,vasil,miutescu ,seculici,nitu mai vreti !!!!!!!!?

    Raspunde
  3. da, e interesant, dar..nu stiu daca acest nou pnl realizeaza cati oameni vor pleca cu Iotcu. Daca o sa si castige asta e deja imposibil de prevazut, dar are sustinere tacita foarte mare. Falca va avea surpriza vietii lui pentru ca marea majoritate din fostul pdl tac si nu zic nimic dar in sufletul lor au luat deja decizia sa il ajute pe Iotcu, o sa vedeti…

    Raspunde
  4. ala bala portocala, sincer nu sunt curios. spun doar ca atunci cand trec pe langa spitalul judetean vad ce se construieste, cand trec prin centru vad un turn ce o sa cada si buruieni in fata primariei, asa ca o sa vedem cu cine votam, mai e pana atunci:)

    Raspunde
  5. Ce e cu toate numele astea insirate la comentarii? Le faceti reclama gratis? :))))

    Raspunde
  6. Mai lasatine cu PDL -listi mai sunt oameni capabili in Aradul asta nu va-ti saturat de hoti

    Raspunde
  7. mergeti si in parcurile centrale sa vedeti urâciune sau pe malul muresului care ar trebui sa fie un punct de atractie al aradului

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.