IPOTEZĂ HALUCINANTĂ din SUA: Atacul de la Charlie Hebdo, PUS LA CALE DE AMERICANI şi serviciile secrete din Israel

IPOTEZĂ HALUCINANTĂ din SUA: Atacul de la Charlie Hebdo, PUS LA CALE DE AMERICANI şi serviciile secrete din Israel

Politicianul american Jack Lindblad, care candidează la Senatul SUA din partea Partidului Verde din LA County, are o teorie inedită cu privire la atacul terorist comis la Paris, în redacţia revistei franceze de satiră Charlie Hebdo.

Lindblad este de părere că atacul a fost opera Statelor Unite şi a serviciului israelian Mossad, pentru a-l menţine la putere pe actualul premier israelian, Bejamin Netanyahu.

Linblad susţine că acţiunile fraţilor Kouachi şi ale celuilalt atacator, Amedy Coulibaby nu sunt rezultatul credinţelor lor religioase extreme, ci executate la ordinele SUA şi Mossadului, scrie Belfast Telegraph.

În teoria lui Linblad, atacurile de la Paris au fost orchestrate pentru ca Europa să rămână „sub degetul lui Netanyahu” şi pentru că acesta să se menţină la putere în Israel.

Mai mult, maşina cu care fraţii Kouachi au fugit de la sediul Charlie Hebdo după crime fusese lăsată în mod deliberat la faţa locului de un agent Mossad. Unul din terorişti şi-a lăsat paşaportul la faţa locului „intenţionat…întocmai ca la atentatele de la 11 septembrie”. Toate acestea arată, în opinia politicianului, că este un atac comis „sub steag fals”, intenţionat pentru a pune pe o pistă greşită anchetatorii.

Nu este pentru prima dată când Lindblad emite teorii controversate cu privire la susţinerea terorismului de către Guvernul SUA sau abuzarea drepturilor la intimitate ale americanilor pentru a înăbuşi criticii.

Nu este pentru prima dată nici când sunt emise teorii ale conspiraţiei cu privire la atacurile din Paris. La o zi după ce 50 de lideri ai lumii au participat la Marşul Solidarităţii de la Paris, împotriva terorismului, preşedintele turc, Recep Tayyip Erdogan, a dat vina pe Occident pentru atacuri.

„Vinovaţii sunt clari: cetăţenii francezi au comis acest masacru şi musulmanii au fost învinovăţiţi”, a spus acesta.

Foto: Twitter.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.