IPOTEZĂ ȘOCANTĂ în cazul ACCIDENTULUI produs pe DN1: A ales MOARTEA, dar A mai LUAT încă 5 VIEȚI!

IPOTEZĂ ȘOCANTĂ în cazul ACCIDENTULUI produs pe DN1: A ales MOARTEA, dar A mai LUAT încă 5 VIEȚI!

Şase persoane, între care doi copii, şi-au pierdut viaţa, sâmbătă seara, în urma unui accident rutier produs pe DN 1, la kilometrul 81, la câţiva kilometri de Ploieşti, după ce două autoturisme s-au ciocnit violent. Potrivit primelor informații, un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani a intrat pe contrasens și a izbit frontal un alt autovehicul marca BMW, care circula regulamentar. În urma impactului extrem de violent, niciunul dintre ocupanţii celor două autoturisme nu a supravieţuit, cele două maşini transformându-se în mormane de fier. La fața locului s-au deplasat mai multe ambulanțe, însă, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva pe cei implicați în teribilul accident.

„În momentul în care au ajuns ambulanţele acolo era un adevărat carnagiu”, a declarat unul dintre medicii de la Ambulanţa Prahova, precizând că a fost nevoie de câteva zeci de minute pentru că cele şase victime să fie scoase dintre fiarele maşinilor strivite.

Polițiștii au descoperit în mașina tânărului de 28 de ani, transformată într-un morman de fiare după accident, o fotografie în care acesta apărea alături de o femeie, cel mai probabil fosta sa iubită. O postare pe pagina de Facebook a acestuia sugerează că tânărul ar fi avut intenţia de a se sinucide.

„Aveți grijă de voi prieteni, amici, cunoștințe, eu plec într-o lume mai bună și aveți grijă pe cine iubiți să nu pățiți la fel ca mine!! Vă iubesc pe toți! Iartă-mă, Doamne, pentru ceea ce fac, dar așa nu mai rezist să trăiesc”, este mesajul postat de tânăr pe contul său de Facebook.

Mesajul însoțește trei fotografii în care apare alături de o tânără. Peste fotografii sunt aşezaţi trandafiri albi.

În autoturismul BMW se afla şoferul, un bărbat în vârstă de 44 de ani din Câmpina, un alt bărbat de 40 de ani, tot din Câmpina şi un copil în vârstă de 12 ani. Poliţiştii spun că în aceeaşi maşină se mai aflau o tânără şi o fetiţă care nu au fost încă identificate.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.