Isterie PROVOCATĂ de o mamă pe Facebook! Sau, cum a picat rău o învăţătoare care A VRUT SĂ FACĂ BINE

Isterie PROVOCATĂ de o mamă pe Facebook! Sau, cum a picat rău o învăţătoare care A VRUT SĂ FACĂ BINE

Isterie în toată regula pe grupul „Mămici din Arad”, după ce mama unui elev de clasa a II-a de la Şcoala generală nr. 5 a reclamat faptul că băieţelul ar fi fost zgâriat şi ameninţat de o învăţătoare.

Postarea de pe grup (vezi, jos) a fost însoţită de o fotografie „demonstrativă”, care să vină în sprijinul celor afirmate de mama copilului.

Din acel moment, zeci de persoane s-au dezlănţuit la adresa învăţătoarei, condamnând-o pentru gestul de care a fost acuzată.

Ziarul nostru a prezentat aseară cazul, sub rezerva faptului că vom reveni cu amănunte (demers început în această dimineaţă, la ora 8, când ne-am adresat conducerii unităţii de învăţământ).

În paralel cu documentarea noastră, mai mulţi părinţi de la clasa elevului „agresat” au sosit la şcoală, în sprijinul – atenţie! – învăţătoarei acuzate. De ce? Simplu: Pentru că aceasta nu are nici o vină, necomiţând nici una dintre faptele la care s-a făcut referire în postarea de pe Facebook.

În urma demersului nostru jurnalistic a reieşit faptul că, la coborâre, elevul ar fi sărit pe scări iar învăţătoarea l-a apucat de ghiozdan, pentru a nu cădea peste elevii aflaţi mai în faţă (de aici mica rană, absolut superficială, de la gât) şi a se întâmpla astfel, cu adevărat, un lucru grav. De altfel, elevul a şi recunoscut, de faţă cu directorul unităţii de învăţământ, Maria Paşcalău, cele întâmplate. În plus, copilul i-a spus învăţătoarei că „o iubeşte”.

Nu o iubeşte însă altcineva, în opinia noastră, care s-a apucat să-i facă rău pe nedrept!

Loading...
 1. Si de ce nu ati facut demersurile necesare pentru a posta o stire adevarata aseara? Nu cred ca doamna director nu v-ar fi lamurit imediat. Va dati seama ca ati stricat imaginea institutiei? Meritati sa fiti dati in judecata. Rusineeee newsar!!!!

  Raspunde
 2. E o practica in presa de pe internet de a da o stire si de a reveni asupra ei. nu cred ca au gresit publicand stirea. problema e ca nu a fost adevarat ce a spus femeia

  Raspunde
 3. ma bucur ca nu s-a adeverit povestea mamei. era trist sa fie adevarat!

  Raspunde
 4. Cum este trasa mama la raspundere???

  Raspunde
 5. Daca il lasa sa cada iarasi era de vina! Oricum copilul imita ce a vazxut acasa ! Asta da de gandit sau ar trebui !!!

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.