ISU Arad și-a desemnat POMPIERUL și SALVATORUL anului 2018

ISU Arad și-a desemnat POMPIERUL și SALVATORUL anului 2018

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad și-a prezentat, joi, bilanțul intervențiilor desfășurate în anul care a trecut.

În cadrul acestui eveniment, conducerea instituției a desemnat pompierul și salvatorul anului 2018. Este vorba despre plt.adj.șef  Onaca Dan și plt.maj Câlb Cătălin.

Pompierul anului 2018

Dan Onaca este pompier de peste 25 de ani, 25 de ani doar la intervenție, sute de incendii, inundații, zeci de vieți salvate. Acum este șef GIS în cadrul Detașamentului de Pompieri Arad și în anul 2018 a condus cele mai grele intervenții ale inspectoratului toate încheiate cu succes.

 

Salvatorului anului 2018

Cătălin Câlb este pompier din pasiune. Pasionat de meserie, nu a stat niciodată pe gânduri când a fost nevoie de el la intervenție. Asa a făcut și la intervenția din vara anului 2018 când a venit cu autospeciala de lucru și salvare la înălțimi la un incendiu. Calm și cu mult curaj a analizat rapid situația și a luat cea mai bună decizie, reușind să evacueze în condiții de siguranță de la etajul 4 două femei în vârstă, dintr-un apartament inundat de fum.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.