Îți place să faci SPORT? Participă la competiția națională „Bucurie în mișcare”! Ce trebuie să faci pentru a-ți reprezenta orașul

Îți place să faci SPORT? Participă la competiția națională „Bucurie în mișcare”! Ce trebuie să faci pentru a-ți reprezenta orașul

Arădenii care iubesc să facă mișcare au ocazia de a participa la un concurs național alături de alte 23 de orașe.

Între 5 mai – 10 iunie evenimentul Bucurie în Mișcare 2018 va ajunge în cele 12 orașe câștigătoare, iar dacă „tragem tare” putem fi printre ele!

„Între 1 – 15 martie 2018 mesajul nostru de fiecare zi va fi Alege mișcarea azi! Un mesaj care ne dorim să ajungă la peste 120.000 de oameni din 24 de orașe din România. Provocarea competiției este: postează o imagine sau un clip pe profilul tău de Facebook sau Instagram, în care să se vadă că ai ales mișcarea azi. Postarea trebuie să aibă tag @BucurieInMiscareRomania și menționarea orașului susținut. Ne propunem să reunim peste 15.000 de imagini și clipuri care promovează mișcarea în diverse forme!”, spun organizatorii.

Fiecare postare validă echivalează cu 10 puncte în dreptul orașului din care a fost făcută. Cu ajutorul unui sistem online dedicat și a unei echipe de voluntari, toate postările din competiție se contabilizează pe www.bucurieinmiscare.ro, iar în 15 martie vor fi 12 orașe câștigătoare – care au acumulat cele mai multe puncte, câte 3 din fiecare grupă. Pe lângă orașele câștigătoare, în 16 martie vor fi anunțați și participanții câștigători. Alături de 50 de pachete cu produse de nutriție sportivă Nutrilite și XS, ei vor fi premiați și cu 5 weekend-uri all inclusive (pentru 4 persoane fiecare) la Phoenicia Holiday Resort Mamaia!

„Între 5 mai – 10 iunie evenimentele Bucurie în Mișcare 2018 vor ajunge în cele 12 orașe câștigătoare. Vom aduce împreună în aceste evenimente peste 50.000 de persoane și peste 1.000 de voluntari într-o nouă campanie de promovare a mișcării în orașele din România”, anunță organizatorii.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.