Iustin Cionca: „Blamarea domnului Abrudan a fost o eroare” şi „vina trebuie asumată de toți cei din echipa de conducere a filialei Arad”

Iustin Cionca: „Blamarea domnului Abrudan a fost o eroare” şi „vina trebuie asumată de toți cei din echipa de conducere a filialei Arad”

PNL Arad retractează, într-un comunicat de presă, blamarea pe nedrept a lui Călin Abrudan, primarul oraşului Ineu, căruia luni i s-a pus în cârcă eşecul suferit la alegerile locale parţiale de la Bocsig.

„Astăzi în ședința BPJ s-a analizat raportul echipei de campanie de la Bocsig. Concluzia este una foarte simplă, dreapta a fost divizată la aceste alegeri parțiale. Din șapte candidați, șase au fost de dreapta și evident voturile au fost împărțite în mai multe direcții. Cel mai probabil dacă toți ne-am fi unit sub un singur candidat am fi reușit să batem adversarul de stânga. Din nefericire doi dintre colegii noștri, cu două zile înaintea depunerii candidaturii au ales să candideze în afara partidului. Este vorba despre domnul Pătrăuță care a candidat independent și domnul Miclăuș care a candidat din partea USR. Strategia noastră inițială era să aducem un om nou, tânăr care să candideze la funcția de primar în Bocsig, alături de domnii Miclăuș și Pătrăuță să facă echipa care să bată PSD-ul la aceste alegeri. Din păcate lucrurile au luat o altă întorsătură. Important este faptul că și așa am coborât PSD-ul la un procent mult mai mic față de anul trecut, de la locale. Atunci, candidatul lor a câștigat cu 60%, iar acum au coborât la 46% în doar 17 luni. Asta demonstrează clar trendul descendent pe care se află PSD în acest moment”, a declarat Iustin Cionca, prim-vicepreşedinte al PNL Arad.

„Vina trebuie asumată de toți cei din echipa de conducere a filialei Arad”

„În ceea ce privesc vinovații pentru scorul luat de PNL la Bocsig, cred că nu este corect să arătăm cu degetul către o persoană sau mai multe, vina trebuie asumată de toți cei din echipa de conducere a filialei Arad. Blamarea domnului Abrudan a fost o eroare, o greșeală de comunicare gestionată prost, care nu se va mai repeta. De acum înainte știm exact ce avem de făcut pentru a câștiga Bocsigul în 2020 și ne concentrăm pe reconstrucția filialei locale”, a precizat prim-vicepreședintele PNL Arad.

Loading...
 1. vrajeala ieftina,dedoi bani.

  Raspunde
 2. mda.. mintea de pe urma a vorbit in sfarsit

  Raspunde
 3. Cu toate respectele mele dnl Cionca, dar vina dnl Patrauta și dnl Miclaus nu este absolut deloc. E foarte urit faptul ca cei de la Arad au cerut ca un Decan și un profesor sa cedeze unei persoane care nu a fost și nu este agreata in Bocsig, pur și simplu fără nici o șansa, acest lucru vi sa transmis in mod direct, dnv și toți de la Arad ați fost încăpățânați și nu ați vrut sa credeți! Eh, asta e rezultatul “eșecul garantat”!

  Raspunde
  • Andrea pe ce lume trăiește ?

   Raspunde
  • Draga, “Andrea” din pacate pentru tine știm foarte bine cine esti, greselile gramaticale isi spun cuvântul. Nu stiu care dintre tine sau mai bine spus grupul vostru si doamna Adriana Bacioi nu sunt agreați in comuna Bocsig. Știm, “doamna Andrea” ca invidia e mare si mai știm si faptul ca dnul profesor doctor si cum mai vreți voi sa ii spuneti nu o sa ii ajungă vreodată nici măcar la degetul mic doamnei Bacioi, vezi in concluzie rezultatul dintre doamna Bacioi si dnul Patrauta. Pentru ca pe voi defapt invidia nu va lasa sa trăiți. Sper sa va reveniti, sau in cel mai rau caz sa da-ti toți o fuga pe la Spitalul de psihiatrie din Mocrea căci e aproape de voi. ??

   Raspunde
   • Hahaha! Dna Bacioi? Faptul ca a tras teapa la jumătate de comuna, a făcut Adeverințe false angajatelor ( a trebuit sa vînds tractorul pentru o amenda primită de la ITM) și a băgat o Batrina la azilul de bătrâni după ce ia ia dat toată averea( cind a fost in Italia ma refer), ce realizări are?????? Cele 200 de voturi care le-a obținut acum, jumătate au fost cumparate și cu ajutorul PNL ! Patrauta a obținut singur voturile sale! PS: și cinstite! Ai grija sa nu calci pe urma ei

    Raspunde
   • ACUMA, NA, LA ORTOGRAFIE AR FI DE LUCRAT PENTRU AMANDOI!! REZULTATUL NU ESTE AL DNEI BACIOI. EA E VANZATOARE LA BIRT. VOTURILE AU FOST ALE PNL -ISTILOR CARE AU FOST DISCIPLINATI SI AU VOTAT CONFORM DORINTEI ORGANIZATIEI.
    ASA CA BACIOI NU ESTE SI NU VA FI O VARIANTA VIABILA!! E O COMERCIANTA CU MULTE ILEGALITATI SI CU AERE DE VEDETA.

    Raspunde
    • Da de unde ai tu informațiile astea, ma rog? Gândește-te ca te bate Dumnezeu pentru lucrurile pe care le spui. O sa ma rog sa te răsplătească Dumnezeu dupa faptele si vorbele tale. Cine o cunoaște într-adevăr pe dna Bacioi stie ce fel de femeie e si ca de fiecare data a ajutat pe toată lumea fără sa ceara ceva la schimb. Ceea ce despre voi nu pot spune la fel. Sunteți o gasca de betivi, hoți, cerșetori. Mai pe scurt (pleava societății) si niciodată nu o sa realizați nimic pentru ca nu sunteți buni de nimic.

     Raspunde
     • De asta Romania a ajuns unde a ajuns ca are oameni de nimic ca si voi, care sunt buni numai dr minciuni si vorbe, care nu au nici o realizare. De ce va e ciuda si vorbiți fără sa știți? Pentru ca sunteți 0 barat si asa o sa fiți mereu. Acum patrauta merge si se milogește la cionca sa il bage inapoi in PNL dupa rușinea de scor pe care l-a facut? Pai nu va e mai rusine? Daca as fi in locul vostru m-as Închide intr-o camera si nu as mai ieși. Rade lumea de voi, panaramelor!

     • Ești și proasta, ipocrita și prost educata! Sa îți fie rusine. In caz ca STI ce înseamnă!

     • Hoți bețivii și cerșetori=PNL in 2016, au reușit un scor de 490 de voturi in potriva lui Ciul, hoți, bețivii și cerșetori =PNL 2017 au reușit numai 230 de voturi in potriva lui Teodora!! Deci 10 PNL-isti au reușit numai 230 de voturi( cît a adus fiecare?) independentul a reușit 87 de unul singur! Deci care îs considerați pleava societăți? Veziti tu de viața ta, politica nu este pentru tine, ești prea mică pentru un război așa de mare. Vorbești niște prosti mai mari ca tine!

     • asa e. noi nu am facut trafic de droguri. si nu am furat de la babe prin Italia!!!! Ce e sigur e ca glas de caine …………….. asa ca nu te deranja. vezi sa nu ajute bacioita sau calin

     • Patrauta nu se milogeste sa intre iar in PNL. Ei l-au chemat dupa ce tu, doamna Ciolan, ai ajuns de rasul curcilor. Aia au vazut cine esti, mare comercianta , si l-au chemat inapoi.
      stim ca ti e ciuda. Dar trebuie sa rabzi. cariera ta politica e pe obiectul ala pe care il are calin sub burtoi!!!!!

  • “Draga”Andrea probabil în viața ta nu ai realizat nimic ,poate 2-3 copii cu m-ai multi parteneri,dar sa arunci cu noroi în alții ești campioana.

   Raspunde
  • Andrea un tigan ca și tine dar cu inima mare a avut m-ai multe voturi ca și Decanul emeritocomunistodictator care incearca sa bage la pușcărie toată primăria Bocsig, inclusiv femeia de servici.

   Raspunde
   • Ai mare dreptate! In primăria Bocsig trebuiesc și geamurile schimbate! Le-a spurcat cu ciul cu marioneta lui care a băgat-o la înaintare! Dar dacă ciul a fost corect, dece nu mai este primar?

    Raspunde
   • intreaba l ce credite are. ca a dat bani la greu ala din minerau. dar gata. s-a dus baba cu colacii pentru tine. nu vei fi primarita in veci de veci. si nici vice. din cauza de prostie si infatuare

    Raspunde
 4. Vina va aparține, dar numai conduceri de la Arad! Dnl Falca, a fost foarte sigur ca Dna Bacioi pierde dar defapt a vrut sa își atingă 2 scopuri foarte importante.1- sa îl protejeze pe fostul partener de partid PD-L și fost partener de afaceri, ex primar Ciul Florin.2- sa fie tras Abrudan la răspundere pentru acest eșec asigurat, pentru ca este rivalul lui nr 1! Asta este realitatea!

  Raspunde
  • Draga Andreea ..candidatul Diman la depășit pe Doctorul profesor și la alegerile trecute când era singur contra lui Ciul sa făcut de râs că și Miclăuș când a candidat prima data la USL

   Raspunde
   • Îmi pare rău, dar ești prost(proasta)de bubui. In 2016 PNL in frunte cu Patrauta a avut 490 de voturi, sa clasat pe nr 2! Deci unde a fost Diman, pe locul nr 1????

    Raspunde
 5. Pur si simplu, i-mi este greatza de ceeace citesc. Cata ipocrizie incape in acesti asa zisi politicieni..nu mai am cuvinte !.

  Raspunde
 6. toti sunteti niste oameni de doi bani. nu stiti nimic nici macar politica. sau mai ales politica. psd si pnl aceeasi mizerie!!

  Raspunde
 7. Principalul vinovat este Falca.

  Raspunde
 8. Matematica: 300+264+83=647, mai mic decat 767. Voturile lui Memo nu le puteti socoti la PNL, ultima dată ALDE era în coaliție cu PSD si Munteanu e special, n-are nicio treaba cu stânga sau dreapta. Deci?

  Raspunde
 9. corect.
  poti si altfel. bani composesorat + psd+ NEAMURI DODA MOANII+ OAMENI CARE AU VAZUT CA CEILALTI SUNT VAI DE MAMA LOR+ un DORU care nu stie sa vorbeasca cu omul = ce se vede

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.