Iustin Cionca a prezentat doi dintre candidații la alegerile parlamentare

Iustin Cionca a prezentat doi dintre candidații la alegerile parlamentare

În cadrul unei conferințe de presă, șeful de campanie al PNL Arad, Iustin Cionca a prezentat doi dintre candidații la alegerile parlamentare ce vor avea loc în 11 decembrie.

„PNL Arad mizează pe schimbarea masivă a echipei pentru alegerile parlamentare, înainte de toate, prin întinerire. Cel puțin jumătate din lista noastră pentru Camera Deputaților este formată din tineri cu o medie de vârstă de 30 ani, care nu au mai făcut politică la acest nivel. Am promis că schimbarea începe prin noi înșine și ne ținem de acestă promisiune! Le propunem arădenilor, pe lângă candidații consacrați, și fețe noi la alegerile parlamentare. PNL nu a stabilit, deocamdată, ordinea finală pe liste. În perioada următoare vom prezenta și alți candidați tineri, oameni capabili, de perspectivă, apreciați în domeniile lor de activitate“, a declarat șeful de campanie al PNL Arad.

„Unul dintre candidații cu care ieșim public, medicul Sebastian Popescu, este unul dintre cei mai dedicați activiști din sfera civică arădeană. A candidat în cadrul proiectului 3 pentru Arad și mă bucur că a rămas în echipa noastră. În ultimii ani, Sebastian a avut o activitate impresionantă în municipiul și județul Arad, în ceea ce privește proiectele de prevenție în sănătate, educație medicală în școli, dar și campanii de ecologizare și protecție a mediului. Este doctorand la Timișoara, dar și medic rezident pe chirurgie Chirurgie Orala si Maxilo-faciala, în cadrul SCMU Timișoara”, a menționat, prim-vicepreședintele PNL Arad, Iustin Cionca.

Doctorul Sebastian Popescu declară că este un susținător al proiectelor guvernului Cioloș: „Vreau să fac parte din singura echipă care se va asigura că acestea vor fi duse la bun sfârșit. Sunt un simpatizant al principiilor liberale și implicit un simpatizant al PNL-ului. Văzând însă ce se întâmplă în sfera politică, și aici mă refer la modul de abordare al politicienilor din vechea gardă social democrată, dar și a felului în care oamenii privesc politica, până acum nu am avut curajul să fac acest pas. După învestirea lui  Cioloș ca premier, am simțit că primesc imboldul necesar pentru a lua decizia de a mă implica activ în politică. Chiar dacă am privit cu mari suspiciuni și îndoieli politica, cred că acesta este momentul în care o să îmi infrunt aceste temeri.

„Împărtășesc aceleași valori cu cele ale Partidului Național Liberal, și anume onestitatea, munca, seriozitatea și grija față de cetățeni și comunitate. Îmi doresc o altfel de clasă politică, un altfel de discurs politic, unul mai sincer și mai direct, iar asta se poate întampla doar prin implicarea noastra, a tinerilor, pe care îi aștept alături de mine“, a precizat candidatul PNL la alegerile parlamentare, dr. Sebastian Popescu.

Loading...
  1. mare gogoasa! Este un dentist care n7u a profesat niciodata! un impostor! bun doar la bani luati de la cultura pe un ong

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.