Iustin Cionca: „Scurt bilanț negativ al celor patru ani cu Ponta premier”

Iustin Cionca: „Scurt bilanț negativ al celor patru ani cu Ponta premier”

Prim-vicepreședintele PNL Arad, Iustin Cionca, a prezentat joi, în cadrul unei conferințe de presă, un scurt bilanț negativ al celor aproape patru ani în care Victor Ponta a fost premierul Guvernului României.

„Această demisie a lui Victor Ponta a fost atât de mult așteptată, încât nimeni nu credea că ea va mai veni, consolându-ne cu toții că acesta va ține cu dinții de funcția de premier până când va reuși să distrugă această țară. Ceea ce lasă Victor Ponta în urma sa poate fi catalogat în termeni destul de simpli: un teren pârjolit. Astfel, cred că este cazul să facem un scurt bilanț al celor aproape patru ani în care Ponta a condus destinele românilor. Au fost patru ani în care investițiile au lipsit cu desăvârșire, iar acest lucru este certificat inclusiv de către rapoartele instituțiilor statului. Au fost patru ani plini de promisiuni deșarte și înțelegeri făcute pe sub masă, în interesul clientelei PSD”, a declarat Iustin Cionca.

„În acești patru ani, Parlamentul a fost aproape inexistent, părând că este doar o anexă a Guvernului. O perioadă neagră în care instituțiile statului au fost răvășite total. Tot în acești patru ani, România a făcut pași mari către îndepărtarea de Uniunea Europeană și mai ales de spațiul Schengen. Noi nu am uitat, și cred că nici românii, cum s-a eșuat lamentabil atunci când vine vorba de privatizarea companiilor de stat, un eșec care a creat mii de șomeri în toată țara, în locul milionului de locuri de muncă promise de Ponta. În același timp, cred că românii nu vor uita prea curând cât rău a făcut Victor Ponta acestei țări și celor care muncesc cinstit. Românii trebuie să știe, dar în același timp cred că știu deja, că oricine va guverna după Victor Ponta va avea în față mari probleme de rezolvat, mai ales în domeniul financiar și mai ales pentru a onora promisiunile legiferate în pripă de Ponta înainte de a pleca”, a mai adăugat prim-vicepreședintele PNL Arad, Iustin Cionca.

  1. Dobitocul asta care a tăiat salarii si pensii si vrea sa taie in continuare ar trebui sa tacă dracului!

    Raspunde
  2. CE BOU NESIMȚIT si ORDINAR!!!!!!?!!!!!!

    Raspunde
  3. Cionca pe tine NU te mai crede nimeni!Tu analizezi guverne.Analizeazate pe tine.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.