Iustin Cionca susţine că PNL crește în sondaje

Iustin Cionca susţine că PNL crește în sondaje

Iustin Cionca, prim-vicepreședinte al PNL Arad, a declarat joi, în cadrul unei conferințe de presă, că ultimul sondaj INSCOP clasează PNL pe primul loc în preferințele românilor. În același timp, Cionca a explicat că liberalii au înțeles semnificația votului din 16 noiembrie și că își asumă reforma instituțiilor politice, începând cu reforma internă.

„Ultimul sondaj INSCOP clasează PNL pe primul loc în preferințele românilor, cu 44,2% dintre opțiunile exprimate de votanți. Acest procent este în creștere față de luna decembrie a anului trecut. Partidul Național Liberal înțelege semnalul dat de români cu votul de pe 16 noiembrie și ne asumăm schimbarea de conduită, de mentalitate și de atitudine a oamenilor politici cerute de electorat. Cum reforma trebuie să înceapă chiar de la noi, vă pot spune că PNL a demarat deja un proces de reformă internă, semn că am înțeles ce așteaptă românii de la noi. Pentru noi, la fel ca și pentru președintele Klaus Iohannis, reforma instituțiilor politice este o prioritate a anului 2015”, a declarat prim-vicepreședintele PNL Arad.

  1. ar trebui sa intoarca pagina cu graficul cu susul in jos pentru a vedea adevarata statistica. Sau tipul e de partea opusa a biroului pe care e afisat graficul cu sondaje

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.