Iustin Cionca VREA SĂ SE APROPIE de arădenii de pretutindeni

Iustin Cionca VREA SĂ SE APROPIE de arădenii de pretutindeni

Audiențe on-line, dar și pe teren. Este noua propunere pe care o face Iustin Cionca, președintele CJ Arad, cetățenilor din județ care sunt interesați de administrația locală și de investițiile publice.

Pe lângă audiențele personale care pot fi programate la cabinetul președintelui Consiliului Județean și la cele ale vicepreședinților Claudia Boghicevici și Sergiu Bîlcea, o nouă formulă se vrea a fi pusă în practică de către noua conducere CJ, care promitea încă de la instalarea în funcție că „va schimba ritmul”.

Astfel, începând cu luna septembrie, președintele Consiliului Județean Arad va acorda săptămânal audiențe on-line. Acestea vor avea loc în fiecare zi de joi, de la ora 16.00 la 17.00, o oră pe care Iustin Cionca le-o va dedica arădenilor de pretutindeni.

„Am ales această formulă de audiențe pentru a facilita comunicarea cu cetățenii din toate localitățile județului și cu arădenii din diaspora interesați de evoluția comunității lor. Oamenii nu trebuie să se mai deplaseze la Arad pentru a discuta cu președintele Consiliului Județean. La sesizările unde nu vom avea răspunsuri imediat, vom transmite interlocutorilor răspunsul prin corespondență”,  a precizat președintele Consiliului Județean Arad.

„În plus, colegii mei se deplasează zilnic în județ, uneori în mai multe localități. Din luna septembrie vom face publică agenda întâlnirilor lor din județ și vom rezerva un timp pentru audiențe. Așa este firesc, conducerea Consiliului Judeţean Arad să meargă la cetățeni, nu să îi așteptăm pe ei să ne caute. De regulă petenții sunt persoane cu diferite supărări, de multe ori justificate, necazuri, iar faptul că sunt puși pe drumuri le accentuează nemulțumirea”,  a explicat Iustin Cionca.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.