Jandarmeria în acțiune: Arădenii au primit AMENZI USTURĂTOARE

Jandarmeria în acțiune: Arădenii au primit AMENZI USTURĂTOARE

Jandarmii arădeni au desfășurat săptămâna trecută 546 de misiuni de ordine publică, pază și protecție instituțională și pază transporturi speciale.

De asemenea, un accent deosebit a fost îndreptat spre acțiunile cu caracter preventiv, pentru responsabilizarea populației cu privire la respectarea măsurilor de protecție împotriva răspândirii noului virus, în zonele aglomerate, piețe, terase, parcuri, în mijloace de transport în comun și în alte zone de interes operativ.

Pe timpul executării misiunilor, jandarmii au constatat fapte de încălcare a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și încălcări ale normelor privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, în special nepurtarea măștii de protecție sanitară în zonele în care acest lucru este obligatoriu.
Pentru aceste contravenții au fost aplicate 73 amenzi în valoare totală de 14.900 lei.

Jandarmii au întocmit acte de sesizare necesare organelor de urmărire penală în cazul a patru infracțiuni constatate independent: deținere substanțe interzise, furt, punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, loviri și alte violențe și au acordat sprijin la constatarea a 12 infracțiuni, pe timpul misiunilor desfășurate în cooperare cu Poliția, în sistem integrat prin patrule mixte.

Pe toată perioada stării de alertă jandarmii arădeni împreună cu celelalte instituții cu atribuții de ordine publică, vor desfășura activităţi de verificare cu privire la respectarea măsurilor de protecție împotriva răspândirii noului virus, în zonele aglomerate, piețe, terase, parcuri, în mijloace de transport în comun și în alte zone de interes operativ.

Loading...
 1. Un aradean get-beget 19 octombrie, 2020, 12:58 pm

  Pe la DSP nu mergeti sa dati amenzi?Nici acolo nu poarta masca “protejatii”!Cum ramane cu cheful de pomina al celor de la DSP in plina pandemie?Cine a incasat amenda?

  Raspunde
 2. Bună ziua, sunt o persoană care oferă împrumuturi internaționale. cu capital
  care vor fi utilizate pentru a oferi împrumuturi pe termen scurt și lung, de la persoane fizice
  5000 la 500000 pentru oricine are nevoie serios, rata
  Dobânda este de 3% pe an. Acord credite financiare, un împrumut pentru locuință, un împrumut pentru investiții,
  Împrumut Auto, împrumut personal. Sunt disponibil pentru a satisface clienții mei în termen de 4 zile de la primirea cererii.

  Email : finanzielle49hilfe@gmail.com
  whatsapp : +33 7 55 40 31 68

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.