Jandarmeria, pregătită să strice sărbătoarea suporterilor arădeni

Jandarmeria, pregătită să strice sărbătoarea suporterilor arădeni

Jandarmeria este pregătită să intervină în cazul în care suporterii arădeni vor sărbători în această seară, în centrul orașului, o eventuală promovare a UTA-ei în prima ligă, în urma meciului de la Pitești.

„Jandarmeria Arad împreună cu celelalte instituții cu atribuții de ordine publică, vor asigura respectarea prevederilor legale în toate zonele în care este posibilă adunarea unui număr mare de persoane pentru a sărbători o eventuală victorie a echipei arădene și implicit promovarea în prima ligă”, se arată într-o informare a Jandarmeriei.

„Totodată reamintim cetățenilor că începând cu data de 1 august, a.c. a intrat în vigoare Hotărârea CJSU Arad cu nr. 37 din 31.07.2020, privind noi măsuri de protecție împotriva răspândirii virusului SARS Cov 2, în care este prevăzută și obligativitatea purtării măștii de protecție la orice eveniment care presupune aglomerări de persoane, atât în spațiile interioare cât și în cele exterioare. Jandarmeria Arad are obligaţia de a asigura protecția cetăţenilor şi nu va tolera actele sau gesturile care pun în pericol siguranţa acestora”, mai precizează jandarmii.

Măsura anunțată pare hilară în condițiile în care administrația Aradului a organizat vizionări de meciuri în Piața „Avram Iancu” la care au asistat sute de persoane iar în respectiva locație tocmai se desfășoară un festival culinar…

https://www.facebook.com/jandarmeriaarad/posts/2679777512351885

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.