Jandarmi cu suflet mare: Ce au făcut doi angajați ai IJJ Arad pentru o mamă singură cu trei copii

Jandarmi cu suflet mare: Ce au făcut doi angajați ai IJJ Arad pentru o mamă singură cu trei copii

Doi jandarmi arădeni cu suflet mare au ajutat o mamă care își crește singură cei trei copii.

Adina, mamă a trei copii, după o perioadă cumplită alături de un partener violent a ales să plece cât mai departe de acesta, pentru a le asigura un viitor Ioanei, Monicăi și lui Alex, care au vârste cuprinse între 6 și 11 ani. A găsit adăpost într-o comună din Arad, într-o casă lipsită de utilități, unde singura sursă de căldură este o sobă pentru care nu avea lemne.

Deși muncește, Adina are zile în care nu mănâncă mai nimic pentru a-i hrăni pe cei trei copii, astfel că se află în imposibilitatea de a cumpăra suficiente lemne pentru a trece cu bine peste iarnă.

„Aflând această poveste, colegii noștri, Dan și Sebastian, s-au mobilizat pentru a le asigura provizia de lemne. Din banii proprii, le-au cumpărat copiilor o tabletă, pentru ca aceștia să nu mai fie nevoiți să ceară ajutorul vecinilor în timpul programului școlar.  De asemenea, le-au oferit Adinei și copiilor ei alimente, îmbrăcăminte și încălțăminte și i-au promis mamei că vor continua să o ajute atunci când va fi nevoie. Îi felicităm pe colegii noștri pentru inițiativa lor”, precizează conducerea Inspectoratului de Jandarmi (IJJ) Arad.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.