Jandarmii arădeni asigură ordinea publică în vacanța de Rusalii

Jandarmii arădeni asigură ordinea publică în vacanța de Rusalii

În baza Planului general de măsuri pentru menținerea și asigurarea ordinii publice și creșterea gradului de siguranță a cetățeanului, pe timpul sezonului estival, aprobat de conducerea Ministerului Afacerilor Interne, peste 50 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad asigură măsuri de ordine la manifestațiile publice care au loc în județul Arad, în acest sfârșit de săptămână.

În perioada 18-20 iunie, jandarmii arădeni vor veghea la buna desfășurare a manifestărilor cultural-artistice prilejuite de sărbătoarea Rusaliilor ortodoxe, în localitățile Ineu, Zădăreni, Peregu Mic, Caporal Alexa, Bocsig, Julița și Țela și la manifestările „Sărbătoarea Bizere” din localitatea Frumușeni, „Nedeea de la Hălmăgel” și Festivalul folcloric din localitatea Covăsânț.

Competițiile sportive vor fi, de asemenea, asigurate din punct de vedere al ordinii publice, iar printre acestea se numără: concursul automobilistic „Drag Racing Events” de la Aeroportul Arad, crosul „Rocca Run Lipova” și meciul de fotbal din localitatea Cermei.

Pentru a preveni apariția de situații care pot duce la tulburarea ordinii publice, persoanelor participante la manifestații li se recomandă să respecte indicațiile echipajelor aflate în teren și să evite implicarea în conflicte. Atunci când cetățenii au cunoştinţă despre săvârşirea de fapte antisociale sau sunt victimele unor astfel de fapte, pot solicita sprijinul jandarmilor sau pot apela numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.