Jandarmii arădeni la datorie de Sărbătorile Pascale

Jandarmii arădeni la datorie de Sărbătorile Pascale

Efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad asigură măsurile de ordine şi siguranţă publică pe timpul desfășurării manifestărilor religioase dedicate sărbătoririi Paștelui catolic.

Astfel, sâmbătă 26 martie, jandarmii arădeni se vor afla în zona lăcaşelor de cult din municipiul Arad și din localitățile Lipova, Pecica, Chişineu Criş, Ineu, Sebiş și Săvârșin. Potrivit unui comunicat de presă al IJJ Arad, va fi asigurată, de asemenea, ordinea și siguranța publică pe timpul procesiunii religioase ce va avea loc, cu acest prilej, în municipiul Arad, în zona Bulevardului Revoluției.

Pentru a preveni producerea de situații ce pot duce la tulburarea ordinii și siguranței publice, jandarmii recomandă persoanelor participante la manifestări, să respecte indicațiile echipajelor aflate în apropiere și să acorde atenţie bunurilor personale. Atunci când cetățenii au cunoştinţă de săvârşirea de fapte antisociale, sau sunt victime ale unor astfel de fapte, pot solicita sprijinul jandarmilor sau pot apela numărul unic de urgenţă 112.

 

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.